JATKA Borotice, s.r.o.

Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Pštrosí farma: - chov pštrosů - pštrosí maso - pštrosí vejce - přírodní pštrosí kosmetika - skořápky zvláštní brože a náušnice - zavádění chovu - speciální krmiva - vitamínové a minerální premixy - poradenství při přípravě pokrmů a další.

Restaurace: - celkem pro 120 osob -moderní kuchyně, bar a jídelna -stolování pro rodiče s dětmi. Před restaurací je v letních měsících otevřená příjemná zahrádka. Prodejna + vlastní výroba fermentovaných uzenin a prodej sýrů. Vinotéka, prodej vína jihomoravských vinařů.

E-shop s prodejem čerstvého masa provozuje společnost MASO BÍLOVICE .s.r.o. z Bílovic nad Svitavou. Dostupné je vepřové, hovězí maso, drůbež, steaky a speciality v různém provedení. Vyberte si dle vlastních chuťových buněk.

Řeznictví s masem z lokálních ekofarem. Prodej, internetový prodej masa. Dodej kvalitního vyzrálého masa do restaurací a obchodů.

Dodávka, prodej, generální opravy, servis, projekce: -stroje a zařízení pro zpracování dřeva -nové technologické celky -použité stroje a zařízení -kombinované komplety -náhradní díly -odkup strojů a zařízení. Italské speciality, maloobchod. www.sapari.cz Náměstí Svobody pasáž pod KB. Saporidi Italia. Otevírací doba: Po - ...

Dodavatel ovoce, zeleniny, moštů, nápojů, mléčných výrobků, masa, vajíček, omáček, těstovin, konzerv, pečiva, ale i vegetariánských produktů.

Drůbeží jatka, jatky. Porážka, expedice, prodej: - drůbeže - kuřata, krůty, slepice.

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Společnost Sklizeno - MyFoodMarket, s.r.o. nabízí svým zákazníkům kvalitní potraviny s jasným složením. Naleznete u nás produkty převážně od českých či slovenských dodavatelů, ale nebojíme se ani kvalitních surovin ze zahraničí. Myslíme samozřejmě také na bezlepkáře, vyznavače RAW food, vegetariány či vegany. Část našeho sortimentu je v kvalitě ...

Specialista na gastronomii. Zajištění kompletní dodávky: -potraviny -úklidové prostředky -doplňky pro restauraci. Velkosklad, velkoobchod, prodej, dodávka: -maso, uzeniny -ryby a mořské plody -ovoce a zelenina -mléčné výrobky a zmrzlina -těstoviny -koloniál, drogistické zboží, čistící prostředky -koření a dochucovadla ...

Prodej čerstvých potravin v e-shopu: - bulky (máslová, natur), hotdog pečivo - vakuované maso (kuřecí plátky, prsa, stehna, kotlety, krkovice s bylinkami, burgery) - víno a pivo.

Prodej - maso a masné výrobky - uzeniny.

Prodej - uzeniny, uzenářské výrobky - maso, masné výrobky.

Prodej: -maso (hovězí, vepřové, telecí) -čerstvé droby -vepřové půlky -uzeniny -mražená drůbež.

Vepřové, hovězí a kuřecí maso, výroba, prodej, distribuce - masné výrobky a speciality dle domácích receptur - balení do vakua a ochranné atmosféry. Rozvoz vlastními chladírenskými vozy. Příprava selat k rožnění a steaků na gril.

Naše rodinné řeznictví a uzenářství s dlouholetou tradicí, které provozujeme v obci Týnec v okrese Břeclav, se specializuje na prodej širokého sortimentu masa a masných výrobků, jako je například uzené maso, salámy, klobásy a další. Dále Vám nabízíme také čerstvé vepřové nebo hovězí maso a další řeznické a uzenářské speciality. Veškeré zboží, ...

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, řepka, žito, oves - živočišná výroba: - chov skotu. Vývařovna: - rozvoz obědů. Jatka. Bioplynová stanice.

Výroba: -kalibrované porce -špízy a závitky -porcování kuřecího a krůtího masa -zásobování pro gastro -zásobování pro velkoobchod. - výroba kvalitních masouzenářských výrobků Provozovna - výrobna: Dr. Milady Horákové 1281, Miroslav Prodejna řeznictví - uzenářství: Nám. Svobody 11, Miroslav

Prodej masa a masných výrobků, tradiční uzené a speciality. Řeznictví. Uzenářství. České maso přímo z jatek. Tradiční uzenářská výroba. Regionální potraviny pouze od českých a slovenských dodavatelů. V prodejně můžete objednat a koupit: -hovězí, krůtí a drůbeží maso z vybraných chovů -tradiční uzeniny uzené přímo u ...

Výroba a zpracování: - jateční činnost, jatky - řeznictví, uzenářství - sanitní, nutná porážka - čerstvé maso, masa - výseková masa všeho druhu - zpracování masa a masných výrobků

Řeznictví, výroba, prodej: - uzeniny - maso. Jatka, bourárna.