ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ATADAN s.r.o.provozuje eshop s balkánskými dobrotami s kosmetikou.

Prodejna Svět bez lepku. Maloobchod, prodej, eshop: - potraviny bez lepku vhodné pro osoby s celiakií, s bezlepkovou dietou: - čerstvé bezlepkové pečivo - čerstvé bezlepkové zákusky - těstoviny - hotová jídla - sušenky - polotovary - mouky a směsi na pečení.

Maloobchod, prodej: - zemědělské, chovatelské a zahrádkářské potřeby - hnojiva - krmiva - obiloviny - brambory - ovoce, zelenina - ovocné stromky - zemina - dřevěné brikety - pracovní oblečení.

Společnost PPRgroup, s.r.o. prodává kávu, čaj, pochutiny a příslušenství.

Cukrárna. Výroba cukrárenských výrobků v nadstandardní kvalitě bez použití rostlinných tuků, chemických konzervačních látek a práškových vycpávek. Cukrárenská výroba, rozvoz, prodej: - dorty - dezerty - sladké pečivo - zákusky - svatební dorty - dětské dorty - narozeninové dorty - zmrzlina - francouzské pečivo.

Zdravotní poradna. Prodej: - produkty pro zdraví: - bylinné čaje - bylinné produkty - výrobky z rakytníku, ženšenu - masti, gely, oleje. ADAM FENG SHUI - školičky - konzultace - poradenství TERAPIE - lymfatické - spoušťových bodů

Prodej: - bylinkové čaje, více jak 160 druhů na prodejně - zdravá výživa - přírodní kosmetika, masti, oleje a tinktury - byliny - černé, zelené a ovocné čaje(sypané i porcované) - spolupráce s Irisdiagnostikem a bylinkářem R.Wojnarem - prodej výrobků firmy Energy.

Výroba, velkoobchod: - blatníky - doplňky na jízdní kolo. Sídlo firmy: - Novoveská 95, Ostrava - Mariánské Hory. Velkoobchod s vinem a delikatesy

Jakub Peršín je výživový poradce a fitness trenér.

Školní jídelna. Stravování. Jídelna je součástí: Základní škola a Mateřská škola Frenštát pod Radhoštěm, Záhuní 408, okres Nový Jičín.

Maloobchod, prodej: - ovoce - zelenina.

Pekárna, pekařství. Výroba, prodej: - žermanický chléb, ruční výroba - pečivo. a také sváteční pečivo(koláče, svatební chomouty atd.

Výroba - cukrářské výrobky, cukrářství: - cukrovinky - svatební dorty - zákusky, minizákusky - svatební koláče - rolády, řezy.

Prodej a distribuce drogerie. Prodej rostlinných olejů. Tel. Slovensko: 0944168791

Včelařská farma - výroba a prodej medu. Stolařství - výroba úlů a včelařských potřeb.

Potraviny U Šromů prodává: - potraviny - drogerie - pečivo - mléčné výrobky.

Společnost Michato s.r.o. nabízí na svých eshopech kratomit i michato kratom tablety a prášek, konopné produkty a zdravé potravinové doplňky - jako je matcha, mladý ječmen a další.