ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Import, velkoobchod: -potravinářské výrobky -nápoje.

Pěstitelská pálenice: -výroba destilátů z vlastních surovin.

Maloobchod, prodej, internetový prodej: -alkoholické nápoje. Whisky, cognacy, vína, tequily, vodky a dárková balení.

Export-import: -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej.

Provoz, servis, prodej, náhradní díly: -nápojové automaty -kusové automaty -náplně do automatů (kapučíno, čokoláda, polévky, káva, čaj).

Prodej vína, řízené degustace vína, služby spojené s vínem, relamní služby pro firmy, provozování e shopu s vínem.

Prodej léčivých rostlin. Prodej zdravé výživy, racionální a vegetariánské stravy, bezlepkových a dia výrobků; nabídka přírodní kosmetiky.

PRODEJNA ZDRAVÉ VÝŽIVY Prodejna léčivých bylin, prodejna zdravé výživy, bio-potraviny, bezlepkové a dia potraviny, poradenství -široký sortiment léčivých bylin a čajů -evropských bylin -bylinné směsi tradiční čínské medicíny -možný individuální přístup

Velkoobchodní prodej a distribuce: -mražené výrobky -ovoce, zelenina -drůbež -vepřové a hovězí maso.

Velkoobchod: -nápoje. Prodej, závoz: -sudové a lahvové pivo.

Závodní stravování, zajištění stravování pro firmy, provoz kantýn, rozvoz jednoporcových obědů, catering: -závodní stravování -rozvoz jídel po Plzni -provoz kantýn -rozvoz obědů -zajištění stravování včetně dovozu -služby nabízíme v Plzni a okolí.

Krabičková dieta, dietní strava, rozvoz zdarma, zdravé jídlo, krabičky, zdravá strava, zdravé hubnutí bez jojo efektu, až 5 kg za měsíc, efektivní hubnutí. Hubnutí, které funguje.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -pekařské a cukrářské zboží -mražené výrobky -mléčné výrobky -drogerie.

Velkoobchod, prodej: -nápoje -tabák, cigarety -alko, nealko nápoje

Výroba masa a uzenin, prodej pro velkoodběratele.

Pekařství a cukrářství. Výroba: -čerstvé pečivo -chléb -zákusky -dorty -trvanlivé pečivo -perníky -velikonoční pečivo -vánoční pečivo.

Výroba polotovarů rostlinného původu.

Kompletní mokré čištění interiérů vozidel přístroji Karcher a špičkovou kosmetikou Sonax a Mafra. Mokrá, suchá a mediciální pedikůra za pomocí přístroje Gerlach. Jediný správný postup ošetření pro diabetiky. Nově vybavený pedikérský salon s možností poskytnutí plné služby i u vás, formou mobilní pedikury. Špičkové přípravky pro vaše nohy značky ...

Lihovar. Výroba lihovin. Výroba - FERNET-STOCK.

Internetový prodej krabičkové diety. -on-line prodej zdravé výživy -krabičková dieta -výživa pro sportovce -výživové poradenství -tělesná analýza.

Výroba: - bionafta - mouka - obiloviny - selata - skot. Dopravní služby. Struktura podniku: - rostlinná výroba - živočišná výroba - zemědělská půda - orná půda - výkrm prasat - krávy Charlois - jalovice - ozimá řepka - ozimá pšenice - býci - ozimý ječmen - telata - slunečnice - kukuřice ...