ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Společnost Naše pivovary s.r.o. je provozovatelem několika hotelů, restaurací a pivnic v Praze. Vlastníme také řeznictví Malý Janek na Leopoldově ulici a kavárnu Michael na Rašínově nábřeží. Naše sídlo najdete na Praze 4. Našeho hotely: Hotel Michael****, Praha: - Praha 4 - Hodkovičky, Pod Lysinami 474/1 - e-mail: recepce@hotelmichael.cz ...

Pecenecaje.cz je eshop s kvalitními pečenými čaji, přepuštěným máslem Ghí a japonským zeleným čajem Matcha (Matcha thea).

Dovoz a velkoobchodní distribuce v rámci ČR a EU BRUSINEK, ARAŠÍDŮ a dalších potravinařských komodit (převážně sušené ovoce a ořechy) z naší centrály v USA. Spolupracujeme s výrobci, velkoobchody, distributory a řetězci,

BIKEBOSS je e-shop s jízdními koly s širokým výběrem příslušenství, doplňků pro kolo a vybavení pro fitness a sportovní výživu.

E-shop, dovoz italských delikates do České republiky.

Eshop a kamenná prodejna s výrobky zdravé výživy, doplňků stravy, ekologické drogerie a kosmetiky. Odesíláme po celé ČR + více než 500 výdejních míst.

Produkty doTERRA jsou kvalitní esenciální oleje vyrobené z těch nejlepších surovin určené k zevnímu i vnitřnímu užití nebo do aromalampy či difuzéru. Široká nabídka produktů z oblasti zdraví.

Distributor a eshop s přírodními doplňky stravy z červené řepy a zázvoru. Přírodní stimulanty oxidu dusnatého - otestováno vědou, prověřeno sportovci.

Výroba potravinových doplňků - suroviny, dózy, míchání, etiketování, kapslování, poradenství a vývoj doplňků stravy.

Královské Cookie Domácí inovativní pekárna s interaktivní cukrárnou, zkrátka Cookieshop.

Velkoobchod, maloobchod - alkoholické nápoje ( Cider, ovocná vína) - nealkoholické nápoje (limonády, mošty).

E-shop s potravinovými doplňky Vetom na bázi probiotik. Vetom je unikátní patentovaný aktivátor imunity, mobilizuje sílu celého organismu, zkracuje dobu léčení na polovinu, obnovuje veškeré funkce organismu.

Výhradní distributor sportovní výživy a suplementů Doriana Yatese, 6násobného Mr. Olympia. V nabídce obchodu jsou proteiny, sacharidové nápoje, spalovače, NO doplňky, aminokyseliny a sportovní oblečení. Produkty značek Tempro, Black Bombs, Dynamino, NOxpump, TestX a další.

Spolupráce s renomovaným belgickým výrobcem čokolády nabízíme větší množství kakaa, méně tuku, méně cukru, spojení různých chutí a textur v jedné pralince.

Internetový prodej světových vín. Každý týden novinky v sortimentu. Nabízíme výběr dle typu, země a odrůdy.

Internetový prodej kávy, čajů, kávovarů, čisticích prostředků a všeho spojeného s kávou a čajem. Nabízíme porcelán na čaj, mlýnky, potřeby pro baristy, přístroje na přípravu pokrmů a nápojů, frapovače, barové mixéry a moka kávovar Bialetti. Najdete u nás kávu Bazzara, BlaserCafé, Dallmayr a Illy.

Výroba, velkoobchodní i maloobchodní prodej bulharských jogurtu a sýru. Dále nabízíme uzeniny, růžové a borovicové medy a marmelády, sladkostí, růžové nápoje, přírodní bulharská kosmetika s růžovým olejem, éterické oleje.

Pražírna a kavárna. Australské speciality a receptury. Provozovna Praha 5 Plzeňská 24

Poctivé sušené maso Biltong a sušené klobásky Droëwors. 100% přírodní sušené hovězí maso z českých ekofarem, vyáběné ručně, z prvotřídních surovin, podle vlastního rodinného receptu, bez chemických konzervantů, umělých dochucovadel a barviv. Ochutnej a podlehneš. Biltong Premium - The taste of Africa

Společnost Pharma Agency, s.r.o. je dovozce a prodejcem humánních a také veterinárních probiotik řady Dophilus. www.pharmaagency.cz

Ostatní specializované stavební činnosti j. n., Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití, Výroba nealkoholických nápojů; stáčení minerálních a ostatních vod do lahví, ale zabývá se i dalšími 6 obory. Je aktivní bez omezení činnosti.

Výroba: - čokoláda - čokoládové pralinky, lanýže - čokoládové doutníky