ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Uzeniny Příbram, a.s.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Výroba teplého a studeného občerstvení a lahůdek. Prodejna: Serváce Hellera 443 258 01 Vlašim Tel. 774 719 978

Řeznictví. Prodej masa a uzenin.

Vedení pekařství U Ballatých.

Prodej smíšeného zboží.

Výroba: - ječného a pšeničného slad Maloobchod, prodej: - nápoje

Maloobchod, prodej: - káva - čaj

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso - uzeniny.

Řeznictví a uzenářství.

-obchod s exotickým zbožím, africké umění, asijské dekorace, středomořské potraviny

Prodej - káva a horká čokoláda TONINO LAMBORGHINI - čaje JUST-T - horká čokoláda Coari Ciok - kávomlýnky Fiorenzato

Provozujeme Bowling - 4 dráhy Biliard 2 x Stolní fotbálek Restaurace s kapacitou až 200 osob Salónek pro 50 osob Taneční parket Pódium

Absinthe Original nabízí Absinth Innocent 35mg thujonu, pravý přírodní absint. V prodeji též absintové doplňky, absintové lžičky, skleničky na absinth, dárkové sety, trička a absintové fontány.

Nabídka služeb v oblasti dodávek potravin, velkoobchod - potraviny, nápoje a doplňkový sortiment pro gastronomické provozy

Dodávky mléka a ovoce do škol a školek.

Kompletní stavební činnost - hrubé stavby - základové desky - zámková dlažba - oplocení z KB Bloku a pod., pojezdové brány s povrchovou úpravou ZN. Rodinné včelařství Najman - Hostivice - prodej medu - včel - nástaveb pro kočování - poradenská činnost.

Cukrárna. Prodej: - zákusky - zmrzlina. Zakázková výroba - dorty - chlebíčky - obložené mísy.

Cukrárna Ovocenka Prodej - šlehačkové a ovocné dorty - zakázkové dorty dětské, svatební, firemní - káva - čaj - horká čokoláda - koktejly - zmrzlinové poháry - točená bílá a červená vína z Moravy.

Provoz vinotéky Dobrá stodola. Prodej vín, medoviny, destilátů, koření, sýrů, sirupů a dárkových balíčků.

Pivovar pro Prahu-západ, zajištění ubytování, pořádání svateb, školení a hostin.

Distribuce, prodej: -čokoláda, čokoládové výrobky. Hotové produkty - cukrovinky máčené tyčinky na bázi sóji čokoládové krémy široký sortiment sezónních cukrovinek nebo diabetické čokolády.