ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
Velkoobchod, maloobchod: - cigarety, alkohol. Služby: - zprostředkování dovolené v Chorvatsku - restaurace - sázková kancelář.

Sdružení ekologických zemědělců. Producent, dodavatel - produkce, distribuce do prodejen zdravé výživy i obchodních řetězců v ČR i SR: - biohovězí, hovězí maso - biokuřecí, kuřecí maso - biojehněčí, jehněčí maso. Internetový prodej, eshop, e-shop www.angus.cz: - hovězí maso bio - kuřecí maso bio - jehněčí maso bio.

Vývoj, výroba, prodej: - látky a suroviny pro průmysl - parfémové kompozice - přírodní silice a extrakty - syntetické vonné látky - rumový éter - potravinářská aromata.

Mrazírny Velkoobchod potravin: - drůbež, vepřové maso, hovězí maso, mražená zelenina a ovoce, mořské a sladkovodní ryby a filety z ryb, polotovary, uzeniny, oleje, mléčné výrobky, zmrzliny, těstoviny, zvěřina, bramborové hranolky, sterilované výrobky, oleje. Výkup a zpracování zvěřiny.

Výroba, prodej: - běžné, trvanlivé a speciální pečivo - perníky - cukrářské výrobky.

Sady a školky : - ovocnářství, ovoce - jablka, hrušky, třešně, višně, broskve - víno, vinice, hrozny - degustace vína - rekultivace, krajinotvorba - agroturistika - chov koní - rybářství.

Produkce, prodej: - kravské mléko - mléčný automat. Chov: - krávy.

Internetový obchod Prodej: - CHIA semínka - RAW food - povzbuzující přípravky - přírodní kosmetika

Výroba, dodávka: - maso - masné výrobky.

Kavárna: - káva - čáj - zákusky - zmrzlina - koktejly Pražírna, e-shop: - káva

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Výroba: - sušené zeleniny a ovoce - ovocné koncentráty. Pěstování zeleniny.

Vinařství. Výroba, prodej: - burčák - přívlastkové víno - víno- Rulandské Šedé, Pinot Noir klaret, Rulandské Bílé. Rodinné vinařství, nacházející se v malebné oblasti Českého Středohoří v regionu obce Malé Žernoseky. Výroba a prodej jakostních a přívlastkových vín. Možnost degustace, prohlídky ve vinném sklípku: - Nová, Malé ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.