ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Sladilka.cz
Uzeniny Příbram, a.s.

Potraviny Nová Paka
Potraviny Nová Paka - Ladislav Knap - Anton je maloobchodní firma, která se zabývá prodejem potravin, drogerie, alkoholických a nealkoholických nápojů. Potraviny Nová Paka nabízí široký sortiment potravinářského i drogistického zboží. Firma také prodává různé druhy alkoholických i nealkoholických nápojů. Firma zajišťuje také drogistické zboží a ...
Potraviny Nová Paka
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Společnost ARIMEX TRADE s.r.o. se orientuje na obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami, hnojivy a krmnými komponenty. Podnikáme především v oblasti zahraničního trhu s orientací na evropský trh. Hlavními komoditami jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty.
ARIMEX TRADE s.r.o. - obchod se zemědělskými rostlinnými komoditami
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Výroba, distribuce: - kuřecí maso - mražené, chlazené polotovary.

Farma, chov: - ovce - kozy Výroba: - mléko - jogurty - sýr

Činnost: - distribuce vajec, sýrů, majonéz, tatarek, vaječné melanže, olejů - produkty do výroben lahůdek a do veškerých maloobchodů - Liberecký, Ústecký, Karlovarský, Plzeňský a Středočeský kraj

Výroba a distribuce müsli, müsli sušenky, kukuřičné a celozrnné lupínky, ovesné kaše a vločky, cereální výrobky pro děti, bio cereálie, zdravou výživu. Distribuce značek Panzani, Carbonell, Katjes.

Dovoz, import, prodej: - potravinové vyrobky převažně pro sítě čerpacich stanic a gastronomie. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní doprava - zahraniční, mezinárodní doprava.

Potravinářství se zaměřením na bezmasé produkty. Vytváříme vegetariánské burgery, koktejlové párky, sekanou, nuggety a řízky. Všechny pokrmy plníme kombinací soji a obilných produktů.

Výroba a prodej sýrových specialit.

Výroba: - papírové ubrousky - alobaly - menu boxy. Velkoobchod: - nealkoholické nápoje.

Výroba, distribuce, e-shop: - bylinný doplněk stravy pro osoby trpící poruchami trávicího ústrojí.

V současné době se společnost zabývá výrobou a prodejem žitných mouk všech druhů, dále výrobou ječných diastatických mouk a také přírodních barviv a aromat na bázi karamelových a pražených sladů.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Výroba: -papírnického zboží: -papírové pytle. Destilace, rektifikace a míchání lihovin.

Výroba, velkoobchod, prodej: -nízkokalorická sladidla

Včelí farma - výroba a prodej medu - prodej pomůcek pro včelaře.