Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Vinotéka Perkmistr. -kvalitní moravská i česká lahvová vína -zahraniční vína -sudová vína -dárková balení -pochutiny k vínu -příjemné prostředí. Degustace.

Nabízíme nápoje se směsí výtažků z ovoce a exotických dřevin, vinné octy se základem červeného a bílého vína. Prodáváme vodky, lihoviny, destiláty, likéry a další.

Velkoobchod, maloobchod: -španělské víno -olivový olej -olivy.

Velkoobchod s nápoji, potravinami, tabákem: -alkoholické nápoje (vína atd.) -nealkoholické nápoje (minerální vody atd.) -potraviny -tabák Specializovaná služba: -zásobování gastronomických zařízení, benzínových čerpacích stanic, obchodů atd. Distribuce-zásobování-dodávky (od objednání po dodání s limitem do 24 hod.). Odborné ...

Vinařství. Dárkové vína. Etikety, obaly na víno.

Vinotéka: sudová vína, vybraná lahvová vína moravských vinařů a doplňkového sortimentu.

E-shop, prodej luxusního alkoholu. Víno, vodka, borovička, ovocné destiláty, rum, whisky, pivní speciality.

Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.

Velkoobchod - nápoje, potraviny, tabák.

Prodej - vína malé a střední šarže - doutníky - koňaky - čokolády Vinotéka - degustace vín Internetový obchod - vína malé a střední šarže - doutníky - koňaky - čokolády.

Prodej - sudová vína, jakostní vína s přívlastkem, sekty.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - víno, vína - stáčírna vín.

Vinotéka. Prodej: - moravská vína - sudová i lahvová - dárkové obaly - tabákové výrobky - doutníky.

Cestovní agentura Průvodcovská činnost i v německém jazyce vzdělávací činnost v oblasti cestovního ruchu Prodej - vína. Vinotéka.