Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Vinařská turistika Prodej, dodávka a internetový obchod - vína.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.

Vinotéka, prodej: - kvalitní sudová a lahvová vína v Brně. Další vinotéky: - Vinotéka Obzor, Filova 1, Brno-Lesná - Vinotéka Leitnerova 11 602 00 Brno

Dodávka - ovoce i na průmyslové zpracování - zelenina Dodávka - víno - ovocené a zeleninové koncentráty Export a import - ovoce i na průmyslové zpracování - zelenina - víno - ovocené a zeleninové koncentráty.

Návrh, realizace, spolupráce s architektem, prodej, servis: -sudová a lahvová vína oblast Jižní Morava -dovozová vína Maďarsko, Slovensko, Rakousko i z celého světa -výroba mobilních stáčecích zařízení -výroba a montáž stacionárních stáčecích zařízení -dodávka vína do vinoték a obchodů.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Prodej, e-shop, eshop: - repasované strojní zařízení pro lahvování - aromata pro výrobce - tinktury a tresti - esenciální barviva a oleje - potřeby pro výrobu lihovin, alkoholických i nealkoholických nápojů. - výčepní technika - vinařské potřeby. Import: - italská vína.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - prodej vína.

Dovoz, prodej: -zboží pro gastronomii -moravská, zahraniční vína.

Vinotéka, e-shop: -široký sortiment kvalitních vín od renomovaných výrobců -specializace na vína moravských producentů. Další prodej: -karafy, decantery, degustační sklenice, vývrtky a další. Objednávky už od 1 ks vín. Každý týden nová vína.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -víno (Vinařství Zaječí, Víno Exclusive, Modrý sklep, Nový Šaldorf, Neoklas, Šardice, vinařství JUDr.Blanka Ďulíková Bzenec), vína (jakostní, přívlastková, stolní, perlivá, šumivá, dezertní, kořeněná, speciální a archivní) -alkoholické nápoje -vinařské potřeby -tabákové výrobky a doplňky ...

Dovoz, prodej vín z Itálie.

Firemní víno: -dárková vína, etikety na víno s Vaším logem, dárkové obaly na víno a další doplňky, visačky na lahve (keramické přívěsky), to vše s možností prezentace vaší firmy formou potisku nebo polepu Vaším logem nebo textem.

Vinotéka: -kvalitní sudová i lahvová vína -2x ročně výstava vín Od desíti do šestnácti -Košt Svatomartinských a mladých vín 11.11. -řízené degustace -vernisáže a akce na objednávku.