Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Vinotéka. Prodej: -kvalitní lahvová a sudová vína -zahraniční vína -řízené degustace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odrůdová vína (bílá, červená, sekt, stolní sudová vína z Jižní Moravy) -alkoholické nápoje (Fernet, vodka, rum, Whisky, Bourbon). Distribuce: -zásobování vináren (500 l ihned, nad 500 l do 3 dnů).

Specializovaný dovoz, import: -asijské potraviny: -kari -masala -chilli -kurkuma -glutaman -thajské kořenící směsi -sojové omáčky -ústřicová omáčka -rýžové víno -nudle -černé houby -mořské řasy.

Výroba, import-export. Výhradní prodejce firmy VACUVIN: -vakuové pumpičky -vakuové nádoby -skladovací minisystémy a další. Vinné nálevky GUTEAVINE Katalogový archivační systém: -stojany -reklamní předměty -okrasné zátky na víno aj.

Prodejní sklad - originální mexické speciality nabízí - malá balení pro domácnosti, i gastrobalení pro restaurační a hotelové provozymožnost - osobní návštěva a konzultace s klienty ohledně nabízených specialit - zboží přímo od výrobců z mexických oblastí VERACRUZ, PUEBLA, ale i z amerického TEXASU a LOUISIANY - ...

Maloobchod - čistící prostředky Maloobchod - smíšené zboží Správa a údržba nemovitostí Maloobchod - úklidová technika Kompletní úklidové práce - mytí oken Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce

-Zprostředkovatelská činnost -Obchodní živnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Poradenská činnost v ekonomických a organizačních záležitostech

-Nakládání s odpady vyjma nebezpečných

Velkoobchod, maloobchod: -víno z celého světa.

přerušení: od: 11.3.2013 Velkoobchod - vína. Prodej - vína.

Služby, prodej - provozujeme síť prodejen na Jižní Moravě - cigarety, tabákové výrobky, noviny i časopisy - víno - jiného spotřebního zboží.

Maloobchod, prodej: -domácí, zahraniční vína -vína přívlastková, ročníková, -archivní -sekty.