V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Prodej - asijská keramika Prodej - čaje - potraviny Internetový obchod - asijská keramika - čaje - potraviny

Nabízíme značkové výrobky potravin, ovoce-zeleniny, drogerie včetně možnosti využívání mnoha doplňkových služeb v blízkosti bydliště nebo zaměstnání 7 dní v týdnu. Naše společnost je lídrem formátu obchodů Convenience Stores. Pohodlné nakupování.

V současné nabídce máme 4.000 výrobků od 90 dodavatelů. Velice úzce spolupracujeme se všemi významnými výrobci tj . Knorr, Hügli, Vitana, Nestlé, Podravka – Lagris. V poskytování maximálního servisu odběratelům používáme vlastní autodopravu. Působíme v regionu Prahy a celých středních Čech. V uplynulých letech jsme věnovali velkou pozornost ...

Výrobce pečiva. Pekařské a cukrářské výrobky. Výroba a prodej pečiva: - čerstvé - trvanlivé - mražené. Celorepublikové pokrytí. Výroba pekárenských výrobků cukrářských, kromě trvanlivých výrobků.

Prodej - potraviny Výroba - lahůdky Prodej - ryby

Dodávka - drogistické zboží Dodávka - potraviny

Velkoobchod - čaje TIAN REN výhradní dovozce

Dodávka - suroviny Dodávka - přípravky a pomůcky pro pekárny a cukrárny

Velkoobchod: - italské potraviny - vína - lahůdky. Firma dováží typické italské výrobky: - sýry - salámy - čerstvé těstoviny - omáčky - olivové oleje - nakládaná zelenina - lanýže.

Velkoobchodní a distribuční prodej - mražené výrobky Velkoobchodní a distribuční prodej - chlazené výrobky Bouraní a zpracování - červené maso - zvěřina - masné výrobky Dovoz - chlazené a mražené výrobky

Provoz, prodej - potraviny - smíšené zboží

Prodej - potraviny - smíšené zboží