V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Lisujeme oleje. Zní to jednoduše, ale přesto si připadáme jako kouzelníci. Z kvalitních surovin (ořechy nebo nejrůznější semínka) totiž získáváme ten „elixír života“, díky kterému z jadérka vyroste strom.

Internetový obchod, e-shop: - potraviny - ovoce, zelenina - maso, uzeniny - mléčné výrobky - nápoje - drogerie - biopotraviny.

Maloobchodní prodej smíšeného zboží.

Dovoz vín - francouzská a italská vína - těstoviny - olivový olej.

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

Výroba a prodej: -profesionální pomůcky pro cukráře, pekaře či kuchaře.

Prodej potravin a nepotravinářského zboží.

Dovoz a distribuce surovin pro pekaře, cukráře a gastronomii: - cukrářské výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorace - margaríny a tuky - separační přípravky, stříkací zařízení - odlučovací přípravky na plechy a formy - oleje do řezaček a děliček - stříkání olejů - KEG systém - stříkání lesku a vajec - stříkání želé.

Prodej - potraviny - smíšené zboží.

Prodej sýrů, uzenin, vín, výrobků Ferrero a těstovin. Nabídka pomazánek, mléčných výrobků, trvanlivého pečiva a předkrmů.

Distribuce italských potravin pro pizzerie a italské restaurace a hotely.

Poskytování gastronomických služeb a cateringu. maloobchod, potraviny, drogerie, kolonial, potřeby krmení a potrava pro zvířata.