V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Skupina firem se zaměřením na export a import mléčných výrobků. Produkty: - jogurty - ledová káva - smetany a šlehačky - tvaroh - smetanové krémy, zakysaná smetana - probiotika, mil drinky. Spolupracujeme s Bohušovickou a Choceňskou mlékárnou.

Rozvoz potravin do domu v Praze a okolí. Nákup podle receptu - vyberete si co chcete uvařit a rozbalí se Vám nabídka co vše k tomu potřebujete. Zaškrtnete si jen to co Vám doma chybí. Cenově výhodná menu pro celou rodinu. Doručení druhý den po objednání. Prodej lahůdek celá ČR: - olivové oleje - francouzské delikatesy - italská ...

Velkoobchodní prodej potravin a potravinářských komodit. Export, import: - cukru - oleje - ovoce - rýže - česneku - rybích konzerv.

Velkoobchod - drogerie - mýdlo - osvěžovače vzduchu - hygiena toalet - čistící a úklidové prostředky - sáčky do košů - pytle na odpadky - prostředky na mytí nádobí - kancelářské potřeby - školní potřeby - papírnické zboží - kompletní vybavení kanceláře spotřebním materiálem a pomůckami ...

Můj obchod je síť prodejen s potravinami v ČR. V prodejnách nabízíme pestrý sortiment čerstvého zboží, výhodné ceny a potraviny značek ARO, Fine Food, Fine Life a ostatních. Na webu naleznete Vaši nejbližší pobočku a akční zboží.

Dovoz, prodej - potravinářské suroviny - polotovary - francouzské sekty

Partner pro velkoobchody s orientací na oblast gastro, dále pro cateringové společnosti včetně leteckých, pro kávové společnosti a klienty z oblasti profesionální gastronomie..

Maloobchod - smíšené zboží - potraviny

Prodej - maso - uzeniny - potraviny - smíšené zboží

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Výroba domácích marmelád a džemů

HI TEC Nutrition - německá značka zabývající se vývojem a výrobou sportovní a doplňkové výživy. Aminokyseliny, anabolické akcelerátory, anabolizéry, antikatabolika, bílkoviny - proteiny, kreatiny, sacharidy - gainery, spalovače tuku, vitamíny.

Prodej: - alkohol - nealkoholické nápoje - potraviny - kosmetika.