FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Zemědělská výroba -rostlinná, vinná réva-50 ha. Výroba a prodej: -jakostní, přívlastkové, odrůdové víno, vína sudové, lahvové -vinařství. Provozovna -Vinotéka, Strážnice, Masarykova 1698. Daňové a ekonomické poradenství.

Martin Bravenec provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu různých druhů přívlastkových vín a poskytuje ubytování.

Vyrábíme a prodáváme víno. Možnost posezení ve sklepě pro rodiny a malé skupiny. Vinná réva - pěstování.

Prodej, výroba: - červené a bílé víno - bílé a červené víno Vinný sklep s kapacitou 35 osob.

Jiří Uřičář provozuje rodinné vinařství a prodává různé druhy červených, bílých a růžových vín.

Rodinné vinařství, výroba vín z vlastních hroznů: - prodej sudové, lahvové vína - ochutnávka vín

Miroslav Jambor provozuje vinařství, pořádá degustace, vyrábí a prodává různé druhy vín a poskytuje ubytování.

Rodinné vinařství, výroba, prodej. Bílá vína: -Muller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink rýnský, Ryzlink vlašský, Muškát moravský, Rulandské bílé, Rulandské šedé, Chardonnay, Sauvignon, Děvín a Aurélius. Červená vína: -Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet morávia, Cabernet Sauvignon, Rulandské modré Speciální vína: -Slámové víno, Ledové ...

Vinařství: -sklep s posezením 45-50 osob -posezení ve vinném službě -řízená degustace -firemní akce -cimbálová muzika -harmonika -turistika. Značky vín: -Müller Thurgau -Ryzlink Rýnský pozdní sběr -Rulandské šedé kabernet -Rulandské bílé pozdní sběr -Sauvignon pozdní sběr -Frankovka pozdní sběr -Svatovavřinecké -Svatovavřinecké ...

Vinařství: -výroba vín -prodej vín -e-shop -vína - zemské, jakostní, přívlastková, slámová a ledová ochutnávka vín, řízené degustace -posezení pro 50 osob -rodinné a firemní akce -zajištění občerstvení -zajištění hudby -parkoviště -v okolí ubytování. Fakturační adresa: J. Baráka 137 696 81 Bzenec.

Stanislav Šimeček provozuje vinařství, vyrábí víno, pořádá degustace a poskytuje ubytování.

Petr Bíza provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů vín, provádí degustace a poskytuje ubytování.

Vinařství, vinař. Výroba, prodej, vína, víno. Prodej vína sudového, vína lahvovaného, archivního a archivní slivovice. Lahvové víno. Pořádání víkendových akcí, akce ve vinném sklepě, vinný sklep. Prodej meruněk, meruňky. Sezonní prodej burčáků. Ubytování: -ubytování pro 10 (4+6) osob (jedná se o jeden pokoj s výhledem na vinohrad), 2x ...

Výroba: -slaměné kruhy (věnce) -doškové střechy. Ubytování u Pavliců.

Vinařství. Výroba a prodej odrůdových a přívlastkových vín.

Vinařství Vyskočil s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních a přívlastkových červených, bílých a růžových vín.

Vinařství sv. Barbora s.r.o. se zaměřuje na prodej červených, bílých, růžových a šumivých vín a pořádání degustací, oslav, firemních večírků a výrobu etiket.

Víno, vinařství: -prodej lahvového vína -prodej sudového vína -ochutnávka vín přímo ze sudu -řízená degustace -možnost posezení.

Vinařství. - výroba špičkových jakostních a přívlastkových vín. Sdružení podnikatelů.

Vinařství, víno, výroba révových vín. Ubytování. E-shop, prodej vín.

Vinařství: -vlastní plochy 10 ha plodných vinic. Úroda z vinice se zpracovává v rodinném sklepním hospodářství: -vína, víno, vín* Rulandské bílé, Muškát moravský a Chardonnay, Muller Thurgau, Rulandské modré, Svatovavřinecké, Cabernet Morávia, Ryzlink Rýnský, Tramín červený, Silvánské zelené, Sauvignon, Rulandské šedé Ovocnářství, ...

Výroba, prodej: -farma -domácí vajíčka -zelenina -ovoce.

Vinařství Radocha. Vinný sklep, prodej a degustace vína.