FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Nabízíme nové plastové palety a recyklaci starých. Odebereme rozbité dřevěné palety a za ně dodáme plastové.

Pivovar. Výroba nepasterovaného, nefilrovaného piva. Internetový obchod, eshop, prodej: - pivo v KEG sudech - 10l, 20l, 30l, 50l - pivo v 1l lahvích.

Vinařství VÍNO BLATEL, a.s. se věnuje pěstování vinné révy, následnému zpracování hroznů a výrobě vína již od roku 1990. Sídlíme v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem v oblasti s mimořádně příznivými podmínkami pro pěstování vinné révy. Obhospodařuje 189 hektarů vinic a jsme největším pěstitelem odrůdy Merlot v České republice. Vinařství, ...

Prodejna pracovních oděvů, ochranných pracovních pomůcek a oblečení pro sport, turistiku a volný čas. Možnost zajistit potisk či výšivku Vašeho firemního loga.

Levné PUR panely s.r.o. se zaměřuje na prodej klempířských prvků, spojovacího materiálu a střešních a stěnových sendvičových panelů.

Zemědělská činnost, výroba: -živočišná -rostlinná-pěstování vinná réva, vinice. Vinařství, pěstování vinná réva, vinice-98 ha. Výroba a prodej: -vín, vína, víno -vína bílá, červená. Odrůdová vína: -Vrtlínské zelené, Rulandské bílé, Muller Thurgau, Ryzlink rýnský, Tramín červený, Muškát Moravský, Svatovavřinecké, ...

Maloobchod: -second hand -značkové zboží -kvalitní zboží -poškozené zboží Největší prodejce secondhandu.

Vinařství Josef Dufek. Penzion, ubytování. Vinařský sklep, sklípek, rodinné vinařství: -víno, vína, víno -odrůdová, přívlastková, archivní -odrůdy-Müller Thurgau, Veltlínské zelené, Ryzlink vlašský, Neuburgské, Scheurebe Sylvánské zelené, Ryzlink rýnský, Rulandské bílé a šedé, Tramín červený, Sauvignon, Pálava, Muškát moravský, ...

Rodinné vinařství. Víno, vinařství: -výroba a prodej vína -vinný sklep -degustace 25 os. -ubytování 5 X 2lůžkové pokoje -zajištění občerstvení.

Stanislav Škrobák provozuje vinařství a zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů přívlastkových a jakostních vín.

Výroba, prodej, služby: -e-shop -vinařství -víno -přívlastková vína -ubytování - možnost v okolí -degustace a občerstvení. Bílá vína: Ryzlink rýnský, Chardonnay, Rulandské šedé, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller Thurgau a Rulandské bílé. Rezistentní odrůdy Hibernal, Solaris a Saphira. Červená vína: Zweigeltrebe, Modrý ...

Zdeněk Fridrich provozuje vinařství, prodává kvalitní červená a bílá vína a realizuje řízené degustace ve vinném sklípku.

Víno, vinařství, prodej, distribuce, výroba: -bílé víno, vína -červené víno -růžové víno -klaret -řízené degustace.

Prodej: -přírodní léčiva (léčivo) -kosmetiky (kosmetika) -čističky (čistička) vzduchu -odšťavňovače -přístroje pro kyslíkovou terapii -másážní přístroje -psychowalkman -solné (solná) lampy (lampa) -mixéry.

Výroba, prodej: -vinařství -víno -výroba a prodej vína -sudové -lahvové (jakostní, přívlatskové, archivní) -vinný sklep -posezení pro 45 osob -degustace -ochutnávky vín s občerstvením -vhodné pro rodinné i firemní akce -možnost ubytování v blízkosti.

Výroba a prodej jakostních a přívlastkových vín.

Vinařství, výroba, prodej, maloobchod: -láhvové odrůdové a přívlastkové víno, vína, vín -sudová vína -odrůdová a stolní. Pro zákazníky možnost prohlídky vinného sklepa a technologií výroby, ochutnávky. Doprava k zákazníkům. Nabízíme posezení v prostředí vinařského sklepa v oblasti zvané Nechory. (max. pro 20 osob). Občerstvení ...

Vinohradnická, vinařská společnost. Pěstitel vinohradů 160 ha. Zpracování, výroba, prodej: -produkce hroznů -vína, víno, vín*, moštů -Bzenecká lipka -Bzenecký Zlatý hrozen -sekt - Chateau Bzenec -kudná vína řady Chateau Bzenec a Chateau Bzenec Domaine