FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabízíme textilní příze ze skleněných vláken

Výroba, distribuce, prodej: -výrobky z plastových fólií (značka Ligma) Prodej: -plastové výrobky -školní obaly pro nové učebnice a sešity -fólie, obaly, sáčky -obaly na CD -umělé květiny -kancelářské potřeby.

Velkoobchod - kuchyňské potřeby - potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu Zásilkový obchod - e-shop Prodejna: Smetanovo nám. 132 Litomyšl 570 01 Tel.: 602 221 545 Smetanovo nám. 97 Litomyšl 570 01 Tel: 720 742 313

Společnost TexCord s.r.o. vyrábí šňůrky pro různé účely.

Firma Wild food s.r.o. na eshopu nabízí jerky ze zvěřiny ( srnčí, dančí, kančí, jelení), produkty z bažantího či mufloního masa. Dále uzeniny, jako jsou klobásy, salámy, párky.

Výroba a prodej topných pelet - brikety - podestýlky - kotle

Autoservis, autoopravna - generální opravy motorů - diagnostika - výměna rozvodů - oprava veteránů - autoelektrikářské práce Pneuservis Prodej - náhradní díly, autodoplňky - pneumatiky Odtahová služba Autolakovna Autopůjčovna Reklamní a grafické práce - polepy vozidel reklamou - potisk textilu

Výroba - figurální keramika - betonové výrobky

Výroba, prodej : - keramika - ozdobná - užitková Práce : - keramické práce - na zakázku - dle vlastních návrhů - e-shop s keramikou

Služby: -ubytování v nově zrekonstruovaném penzionu v klidném místě, velmi blízko historického centra Litomyšle, renesančního zámku, zapsaného na seznamu UNESCO, sportovních areálů, včetně koupaliště a krytého plaveckého bazénu -tři kompletně zařízené dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím, s možností přistýlek -parkování na vlastním pozemku.

Zahradnictví: - jehličnaté, listnaté stromy a keře - pnoucí a vřesovité rostliny - rhododendrony - azalky - skalničky - trvalky - kapradiny - vodní, bahenní - léčivé a balkonové rostliny - okrasné trávy - ovocné stromy a keře - růže - stromkové, velkokvěté, polyanthy, mini, pnoucí. Maloobchodní prodej: - ...

Společnost LUCORP s.r.o. provozuje chráněnou dílnu zabývající se výrobou ze dřeva, kompletacemi na zakázku.

Prodej: - léčivé byliny - koření - přírodní léčiva dle receptur. Prodejna se nachází na adrese Komenského 235, Polička 572 01.

Výroba: -lisovna plastických hmot. Výroba a prodej: - zboží z plastu, domácích a zahrádkářských potřeb - oděvů a potřeb pro volný čas, v přírodě, kynologie.

Pavel Pergler zajišťuje výrobu palet, jejich prodej palet, dále prodej beden a dřevěných obalů. Nabízí dále palivové dřevo štípané, doprava a složení na místo zdarma.

Společnost MARDOP s.r.o. zajišťuje provoz eshopů MARDOP a Aelzsport s potravinovými doplňky a energy drinky pro sportovce.

Výroba: -papírenské obaly -skladovací krabice Tisk: -hlubotisk -litografický -rotační -archový papír -flexografie -reliéfní -elektronovými paprsky Prinkote-bělená lepenka.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, e-shop: -tabelační papír -samopropisovací papír -xerox, faxový papír -veškeré kancelářské a školní potřeby. Elektro a doplňky - kancelářská technika Nábytek - školní nábytek - skříně Drogerie - čistící, úklidové prostředky Do provozu - ochranné pracovní pomůcky - regály, stojany - ...

KOJENECKÝ A DĚTSKÝ TEXTIL, TĚHOTENSKÁ MÓDA Prodej: - kojenecké zboží - dětské oblečení - těhotenská móda - potřeby pro děti - postýlky, matrace - autosedačky - kojící podprsenky.

Ene Bene - nová značka na trhu psí módy. Kvalitní oblečky a doplňky pro psy. Český výrobce, dobré ceny, e-shop.

Prodej, e-shop: -zahradnictví -rostliny, keře, semena. Husova 324 517 24 Borohrádek

Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - papírnictví - tiskopisy - obalový materiál - balící technika - tiskové papíry - samolepící etikety.

Výroba: - technické netkané textilie - vpichované a termicky pojené - materiály pro stavebnictví, geotextilie a zahradní textilie - netkané textile pro průmyslovou filtraci - vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační media - izolační textilie pro automobilový průmysl - nábytkářská a čalounická rouna

Obchůdek plný fantazie nabízí bavlněné látky, fáčovinu, gázovinu, fleece, flanel, fleece, minky, kočárkovinu, koženku a další.

Sběrné suroviny. Komplexní služby v oblasti nakládání s odpady. Výkup, zpracování, prodej: - sběrový papír, papírový odpad - železo - barevné kovy. Zpracování - tříděním, drcením, gilotinováním rolí a lisováním odpadu. Nákladní autodoprava: - zahraniční, mezinárodní doprava - tuzemská, vnitrostátní doprava - spediční činnost, ...