FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Služby - zpracování a prodej dřeva - dřevěné palety - dřevěná štěpka - biomasa - brikety - stavební řezivo.

Pěstování a prodej ovoce - jablka, hrušky, švestky. Moštárna.

Internetový obchod, e-shop: - náplně do elektronických cigaret.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba, prodej: - polomakety modelů letadel.

Výroba tepelné energie a rozvoj tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW -Zprostředkování obchodu a služeb -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Dřevařská výroba

Služby: - realitní a finanční poradce

Výroba: - východní a orientální sladkosti

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - přírodní kosmetika - bylinné doplňky stravy

Internetový obchod: - reklamní dárky ze skla - pivní půllitry, nápojové sklo - výčepní zařízení, domácí výčepy - gastro potřeby - pivní speciality, výčepní zařízení, domácí výčepy, pivní půllitry, nápojové sklo Dekorace skla: - pískování nápisy, firemní loga výroba - reklamní dárky ze skla

Internetový obchod, e-shop: - zahradnické potřeby - kompostéry - skleníky - pařeniště - zahradní grily - pěstební stoly.

Obchodní zástupce Inter Porsche Auto. Prodej, servis, leasing: -autoklempírna, autolakovna -autokosmetika SONAX -maziva, oleje SHELL -motocykly -doplňky. Pneuservis, autobazar.

Výroba cukrářsků výrobků - dorty na zakázku - minidezerty, svatební koláčky.

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.

Výroba nekonečných brusných pásů a výseků Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA Velkoobchod brusivo.

Prodej - hnojiva - substráty Květinářství - vazba řezaných květin Zahradnictví

Zpracování termoplastového a pryžového zboží. Výroba vysokotlakých hydraulických hadic s koncovkami a šroubení hydraulických obvodů.

Výroba: - bazény, vodoměrné šachty a jímky z polypropylenu

Prodej: - šátky na nošení dětí

Služby: - pěstování sazenic lesních stromků - zemědělství - výkup, bourání a zpracování zvěřiny

Pekařství Ladislav Frídel Ruční domácí výroba dle klasických technologických postupů českého pekařství. Pokračování rodinné tradice naších předků. Výrobky jsou dodávány do našich vlastních prodejen a smluvních prodejen.