FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba: -užitková keramika -vysoce pálená, nepropustná -elegantní glazura -keramika ručně malovaná -džbány a korbely -keramické kurzy -malba akvarel, olej a jiné techniky.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Porážka skotu a prasat. Prodej bouraného masa.

Výroba a velkoobchod: -zpracování skla -sklo.

Prodej dámského spodního prádla, pánského spodního prádla, plavek, punčochového zboží, nočních pyžam, košilek a županů, pánských košil, ložního povlečení, kosmetiky a šperků.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -zahradnická technika -kompresory -vzduchotechnika.

Pila: -pilařská výroba -dřevovýroba -zpracování dřeva -výroba palet.

Opravy a výroba harmonik.

Výroba, prodej: -upevňovací prvky technického zařízení budov -objímky -nosníky a konzoly -spojovací a upevňovací příslušenství.

Výroba: -maso -masné výrobky.

Prodej - čaje bylinné, funkční, zelené, ovocné - bonbony

Prodej - papírenské a kancelářské potřeby Prodej - hračky Prodej - zábavné předměty

Prodej - vlnité plechy Prodej - vlnité plechy Výroba - vlnité plechy Kovovýroba - zámečnické prácevýroba - vlnité plechy

Řeznictví - uzenářství

Prodej - použitý textil Prodej - kosmetika Prodej - bižuterie Prodej - venkovní květiny

Prodej - pneumatiky Pneuservis

Internetový obchod - dětská obuv - dárkové zboží - sportovní potřeby pro zimní a letní sporty Internetový obchod - sportovní potřeby pro zimní a letní sporty Internetový obchod - dětská obuv Internetový obchod - dárkové zboží

Prodej - oplocení - ploty Prodej - pletivo na ploty

Prodej - dětská strava - bezlepková dieta - makrobiotická strava - dia výrobky - zdravá výživa

Autobazar s ojetými i havarovanými vozy Prodej - náhradní díly FORD, PEUGEOT, FIAT, VW, AUDI, RENAULT, CITROEN, ŠKODA, SEAT a OPEL Autoservis - diagnostika Pneuservis Vrakoviště Čištění interiérů vozů Odtahová služba