FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby: - masáže - mobilní masáže Prodej: - přírodní oleje a kosmetika

Služby: - solárium - prodej solární kosmetiky

Zabýváme se aplikačním poradenstvím a distribucí následujících výrobků.

IQcigarety.cz je obchod z rodiny IQobchodovani.cz a Váš spolehlivý dodavatel elektronických cigaret, e-liquidů (náplní), catridge (zásobníků), atomizérů, baterií a dalšího příslušenství.

Velkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - dřevěné hračky, hračky ze dřeva: - licence Krteček - pro nejmenší - motorické hračky - didaktické hračky - tahací hračky - auta a vlaky - hlavolamy - chodící zvířátka - figurky, loutky - zvířátka na kolečkách - puzzle dřevěné - stavebnice ...

Prodej hydrografických folii a potřeb, Polepování předmětů metodou hydrografie (water printing) -Velkoobchod a maloobchod -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Pronájem a půjčování věcí movitých -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Prodej hudebních nástrojů, ozvučovací a světelné techniky, zpěvníků a hudební literatury. Komisní prodej. Opravy hudebních nástrojů. Ladění klavírů.

Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: -pneumatiky pro všechny typy automobilů -elektrony (litá kola) -velký výběr alukol od více než 44 světových výrobců -doprava po celé ČR zdarma.

Výroba maket a modelů pro výstavy, muzea, školní zařízení: -modely strojů a zařízení -modely silniční techniky -modely staveb a jejich součástí -modely lodí -modely bojové techniky.

Maloobchod, prodej: -zahradní nářadí­ -stavební nářadí­ -násady -ručně řemeslnické nářadí -hospodářské nářadí -řemeslnické fólie -lopaty -pily -popelnice -pytle na odpad -hřebíky -vruty -žárovky -bateri

Prodej vína, řízené degustace vína, služby spojené s vínem, relamní služby pro firmy, provozování e shopu s vínem.

Výroba: -vláknina -papír -lepenkové obaly.

Prodej hraček, společenských her, kožené galanterie, bižuterie a dárkového zboží.

Autoservis, autoopravna, pneuservis: -prodej olejů Q8, akumulátorů -montáže zabezpečovacích zařízení -karosářské práce -náhradní díly.

Velkoobchodní prodej a distribuce hračky. Do našeho sortimentu patří například: - hračky a potřeby pro děti již od kojeneckého věku - plyšové hračky - hračky na písek - dřevěné hračky - stavebnice (např.: SEVA, CHEVA, BRICK apod.) - společenské hry - nafukovací hračky do vody (INTEX, BESTWAY) - karnevalové kostýmy - ...

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

Výroba: -papírové obaly pro farmaceutický a kosmetický průmysl.

Od roku 1997 dodáváme pilové pásy pro dělení oceli, nerezu, neželezných kovů, titanu, speciálních bronzů, dřeva, umělých hmot, keramiky a masa. Naše pilové pásy jsou z kvalitních materiálů a disponují perfektním spárem.

Prodáváme ekologickou bytovou a tělovou drogerii. Český výrobce, všechny výrobky jsou vhodné pro čističky odpadních vod. Snadný úklid, snadná údržba domácnosti. Bezchlorová desinfekce bazénů, biohnojiva.

Profesionální distribuce nábytkového kování. Nabízíme kvalitní kování přímo od výrobců: Titus, Lama, Huwil, Häfele, Camar, Vibo. Dodáváme spojovací kování, úchytky, knopky, klopny, tlumiče, nohy a nožky, zásuvkové systémy, závěsy, kolečka, rektifikační závěsy a kluzáky, zámky, podpěrky polic, konzole, drátěný program, nábytkářské profily. ...

Zakázková výroba vakuově tvarovaných obalů a dílů: -přepravní palety plastové -spotřební obaly -transportní obaly -plastové podesty -posuvné blistry -zaklapovací krabičky -obaly na software, audio, video.

Výroba, opravy a prodej dřevěných palet je hlavní činností společnosti. Dřevěné obaly - palety, bedny, řezivo, palivové dřevo, piliny, štěpka a materiál dle přání zákazníka. Dřevěné palety standartní i atypické. Možnost ošetření dle IPPC ISPM 15.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.