Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Služby: - svatební floristika - květinový servis - projektování, realizace a údržba zahrad - tématické a sezónní dekorace

Pekárna, výroba, výrobce: - cukrářské výrobky (dorty Medovníček, Napoleon, Pražský dort, Švestkový dort). Masná výroba: - klobásy Sucuk - sušené maso Pastirma - kebab.

Maloobchod, prodej: - tarotové karty - ezoterické pomůcky.

Internetový obchod, e-shop: - značkové dámské, pánské a dětské oděvy - kabelky.

Specializovaný e-shop se sběratelskými kartami Pokémon. Kromě kusových karet nabízíme také příslušenství ke kartám, jako jsou obaly, alba, krabičky, herní podložky, kostky, mince apod.

Nabídka: - realizace zahrad - zemní práce - demoliční práce - pokládka kontejnerů. Prodej: - kvalitní tříděná zahradní zemina - okrasné kameny - vylouny, solitery - tvrdé palivové dřevo.

Prodej: Energie Rostlin: Bachových esencí vyrobených podle originální receptury Dr. Bacha - jednodruhové esence, směsi, krizová esence - s alkoholem i ve formě kuliček na bázi sacharózy. Semináře a workshopy k systémům využití a míchání Bachových esencí.

Polygrafická výroba a tiskárna Martin Peroutka se již řadu let soustředí na profesionální služby v oblasti flexotisku, ofsetového tisku, digitálního tisku a výroby pevných papírových trubic. Náš široký sortiment je určen zejména pro potravinářský průmysl, nabízíme různé typy etiket i obalů. Najdete nás ve městě Buštěhrad, ulice ...

Zabýváme se maloobchodním a velkoobchodním prodejem masa. Nabízíme také masné produkty a uzeniny. Dodáváme i bezlepkové uzeniny a masné výrobky. Nabízíme rozvoz produktů do jídelen či řeznictví.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

Výroba a rozvoz hotových jídel Pro firmy, instituce i soukromé osoby nabízíme výrobu a dovoz hotových jídel . Rozvoz jídel zdarma poskytujeme v regionech Kolín, Nymburk, Poděbrady, Český Brod, Poříčany, Pečky, Kutná Hora, Týnec nad Labem a okolí .

E-shop, internetový obchod - vybavení pro dům, byt, zahradu - doplňky do domácnosti - osvětlení - nářadí - grily - campingové vybavení - autodoplňky, autokosmetika - autorádia.

Pěstitelská pálenice, palírna: - ovocné destiláty.

DIGOSS s.r.o. je výhradně českou společností, která nabízí komplexní úklidové služby a dodávku hygienického materiálu v Praze a Středočeské kraji. Jsme jedni z prvních, kdo začal v České republice úspěšně používat moderní barevné metody úklidu.

Zlatnictví, výroba, prodej: - zlaté, stříbrené šperky - prsteny.

E-shop: - ovoce - zeleniny - suché plody - fresh juice - oleje

ALCAR Bohemia s.r.o. je největší dodavatel litých a ocelových disků na český trh. Výhradní distributor firmy HAYES Lemmerz Autokola a.s. Oficiální importér: - AEZ - CROMODORA - MANGELS - MILLENIUM. Nabídka: - litá kola - tuning - ocelová kola - off road - pojistné systémy kol.

Výroba a prodej pracovního oblečení, uniforem a výstrojních součástí pro: - uniformy a stejnokroje pro bezpečnostní služby - uniformy a stejnokroje pro policii - stejnokroje a uniformy pro hotely - pracovní oblečení pro kanceláře - stejnokroje a uniformy pro školy - stejnokroje a uniformy pro zájmové činnosti - speciální profesní ...

Zahradnictví: - tel.: 702 928 743 Květinářství: - tel.: 318 622 602 Čistírna peří: - tel.: 318 628 183

Výroba - zeleninové chipsy značky Tretter's - zeleninové lupínky z řepy, celeru, mrkve a pastináku.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a ...

E-shop: - oblečení značek WeSC, Pepe Jeans, Tommy Hilfiger, Nixon, Hurley, New Era, Tom Tailor, Lee, Levis, Adidas Originals, Dakine.

Podniková prodejna - pálenky, likéry, medoviny, cider, mošty a med, - sortiment Agnes produktů - tel. 604 700 703, 730 193 362 Palírna, pálenice, moštárna - ovocný lihovar - pěstitelské pálení - příjem ovoce pro pěstitelské pálení - služby moštování - výkup ovoce - tel. 604 211 088. Včelařství - chov včel - výroba ...