FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Profesionální ohňostroje s hudbou - střílíme v celé ČR, doprava zdarma. Ohňostroje na jedno zapálení, svatební ohňostroje Velkoobchod, maloobchod: -pyrotechnika Služby: -ohňostroje

Maloobchodní prodej: -zemědělské a zahrádkářské potřeby -hutní materiál -řetězy a pletivo -spojovací materiál -svářecí materiál, stroje a potřeby -ruční a elektrické nářadí -zednické potřeby -kartáčnické zboží -skleníky, foliovníky -zahradní program SOLO, VARI -elektrické a motorové sekačky -topenářské výrobky -hadice -pracovní oděv ...

Tiskárna a vydavatelství: -DTP sazba (počítačová sazba) -grafická úprava všech druhů tiskovin -ruční knihtisková sazba -knihtisk -knihtisk s číslováním tiskopisů -knihtisková ražba z fólie -občanské tiskoviny (vizitky, svatební oznámení, pohlednice) -tisk a výsek tvarové kartonáže a zakládacích map -ofset -pětibarvový ofset do formátu B2 ...

Výroba - myslivecké zařízení posedy, krmelce, krmítka - zateplené boudy pro psy

Michal Kulík se zaměřuje na prodej dětské, dámské a pánské obuvi a příslušenství.

Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, noviny

Haus Spenzi market z Třebíče je společnost zaměřená na velkoobchodní a maloobchodní prodej zahradní a sanitární techniky, elektrického i ručního nářadí, obkladů, dlažby, sanity a všeho pro Váš dům, zahradu, stavbu a dílnu.

Výroba kož.galanterie, reklamní zboží, výroba na zakázku, kompletace ruzné výroby dle.dohody.

E-shop - ořechy - sušené ovoce - semena - obiloviny - müsli - ovocné šťávy a sojové nápoje.

Výroba: -výrobky z plastických hmot. Služby: -nakládání s odpady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - galanterie - nitě, příze, stuhy, vyšívací tkaniny - pletací potřeby - špendlíky, zipy, vatelíny, vlizelíny - nůžky, řezáky - krejčovské potřeby.

Prodej, bazar - dětské povlečení - kapsáře - spací pytle - mantinely a nebesa do postýlek - hrací deky - matrace - postýlky.

MIKO - papír, kancelářské a školní potřeby. Velkoobchod, maloobchod, prodej -papír -kancelářské potřeby -obalový materiál -školní potřeby -kalendáře. Služby: -potisk -dárkové předměty. Výroba reklamních předmětů.

AZ Shop Pacov je kamenný obchod s kvalitními dřevěnými hračkami, které jsou kreativní a vzdělávací. Dále nabízí sortiment kojeneckých či dětských oděvů. V rámci prodeje dámského a pánského oblečení se specializují na výrobky původem z Itálie a Turecka.

Pěstování, prodej: - ovoce - zelenina - bedýnky (ovoce, zelenina, bylinky)

Výroba, e-shop: - džemy - müsli - mléčné výrobky.

Velkoobchod, prodej: -hodinářské zboží.

Výroba, potisk: - samolepící, textilní a papírové etikety.

Prodej, e-shop: - batohy - sportovní tašky. Výroba: - transportní obaly na míru - zakázková výroba kufry, tašky.

Maloobchod, prodej: - bytový textil - záclony.