FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba, pečení: -cukrářské výrobky -cukroví.

Oprava (opravna), rychloopravna: -obuv (obuvi) -opravy na počkání -kvalitní tvrzené zahraniční materiály -záruka na poskytnuté opravy 3 měsíce.

Výroba, prodej: - bytový textil

Pekařství. Výroba: -kompletní sortiment pekařských výrobků -pečivo.

Maloobchod, prodej: -knihy. -mapy. -pohlednice.

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.

Prodej, maloobchod: -květiny, řezané i hrnkové -keramika, užitková i dárková -bytové a zahradní doplňky -vybrané druhy čajů.

Velkoobchod, prodej: -oděvy. -textil.

Zahradnictví. Služby: -sadovnické práce Prodej: -sazenice.

Konzum. Maloobchod, prodej: -potraviny -drogerie.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: -maso. -uzeniny.

Zahradnictví. Prodej: - odolné okrasné a plodící liány - léčivé rostliny. Služby: - zahradní architektura - návrhy, projekce a realizace okrasné zahrady - oceňování zeleně.

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie

Výhradní dovozce značkového dámského italského zboží značek: -LILLY, LEMAX, LINCLALOR, MURA, CORIN, COEMI, MARGO. Velkoobchod, prodej: -spodní prádlo: -funkční -kalhotky tanga -korzety a body -luxusní -módní -pánské -podprsenky (i sportovní) -podvazky -punčochy -sexy kostýmy -stahovací -svatební -termo prádlo -těhotenské ...

Maloobchod: -prodejna Mrštíkova 1, Jihlava prodejní doba:Po-Pá:8:00-17:30;So:8:00-11:00 tel.:739049203. Maloobchod: -prodejna Vrchlického 57, Jihlava prodejní doba: Po-Pá:8:00-15:00 tel.:739040821. Velkoobchod, sklad: -areál nemocnice Jihlava tel.:602512316 prodejní doba: Po-Pá:7:00-17:00 Prodej: -potraviny pro racionální ...

Sedlářství, brašnářství. Výroba: -kabelky, brašny -pouzdra na zbraně -kožené doplňky pro motorkáře -pouzdra, peněženky -jezdecké potřeby -sedla, postroje na koně -opasky, obojky aj.

Práce: -vazba a tisk diplomových a všech závěrečných prací -rámování Otevírací doba: Po, St:9-11;13-18; Út, Čt:13-18; Pá:8-11;13-16hod.

Naše společnost FOKUS-H s.r.o., je významným distributorem obalových materiálů, pytlů, vaků, Big-Bagů určených pro zemědělství v ČR. Jsme dodavavatelé veškerých obalových materiálů pro zemědělství a pro potravinářský průmysl. Prodáváme hlavně polypropylenové pytle PP, na mouku, plytle na oblilí a jiné sypké materiály. Dále pak pytle s ...

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Top style móda prodává na svém eshopu módní oděvy a doplňky.

Prodej, e-shop: - dámské, pánské i dětské plavky - zboží od mnoha kvalitních výrobců českých i zahraničních

Bazárek Eskymáček - prodej dětského a kojeneckého zboží, dětský značkový i neznačkový second hand. Prodej veškerého dětského oblečení za bezkonkurenční ceny. Můžete nakupovat kojenecké oblečení, body, overaly, dupačky, mikiny, trička, haleny, košilky, tílka, šaty, sukně, kalhoty, tepláky, dětské soupravičky, svetry, bundy, kabátky, vestičky, ...

Prodej, maloobchod: - potraviny - smíšené zboží.