Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Pivovar Trojan Telč byl založen v roce 2017 se záměrem obnovení pivovarnického řemesla v Telči téměř po 100 letech a zároveň navázání na rodinnou tradici vaření piva u Trojanů. Pro vybudování pivovaru byly využity stávající prostory bývalé telčské mlékárny, které prošly rozsáhlou renovací. V Pivovaru Trojan Telč vaříme pivo podle původních ...

- skříně na míru - sklápěcí postele - spací patra - postele - matrace

Maloobchod: -drogistické zboží. Další provozovny: Drogerie "TETA" Třešťská 55 Batelov U Bartůňků Staňkova 333 Telč "ENAPO" Smíšené zboží U Bartůňků Rooseweltova 459/12 Třešť "FLOP".

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Výroba slaměných kruhů pro věnce - slámové věnce, věnce ze slámy.

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Prodejna: -bytový textil -prostěradla, povlečení, plachty -ubrusy.

Výroba, prodej: -kolekce dámské, pánské bezešvého spodního prádla -tričko, roláky -sportovní kolekce pro fitness.

Dodávky a servis všech druhů dopravních pásů(gumotextilní, ocelokordové, PVC, PU, hladké, s profily a klíny, speciální pásy teplotně rezistentní, chemicky a oleji odolné, potravinářské, aj.) - gumové dopravní pásy, hladké, s profily(unašeči) - pásy z PVC a PU, potravinářské - speciální dopravní pásy DERCO-Fabreeka pro potravinářské ...

Maloobchod, prodej: - oděvy - kůže, kožešina - bundy - kabáty - sukně - kalhoty - kožichy - čepice - rukavice.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - náhradní díly pro automobily - tlumiče, pérování, spojky, výfuky - stěrače, světla - brzdová hydraulika, tuningová světla - brzdové destičky, kotouče, ložiska - manžety, kladky, filtry, chladiče, - nemrznoucí směsi, oleje, plastové - karosářské díly, poloosy, přepínače - řemeny, autobaterie, ...

V našem obchodě U bílé kočky najdete veškeré zboží z oblasti galanterie, výtvarnictví a dárků. V galanterii nabízíme cca 155 druhů vln a přízí i doplňkový sortiment k pletení jako jsou pletací jehlicem i háčky všech velikostí 0-20. Máme i zboží pro šití-jehly, krejčovské metry, navlékače, páradla, látací příze, nůžky, bavlknky k vyšívání, ...

Sídlo firmy-Havlíčkův Brod. Výroba, sušárna. -škrob.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Obchodní činnost,prodej: -pneumatiky NOKIAN. Výhradní dovozce pneumatik NOKIAN do ČR.

Spací studio: -lůžka, válendy, matrace, ložnice -doplňkový sortiment k ložnicím.