Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej a servis hydraulických hadic a s nimi související sortiment jako jsou například: -hadicové koncovky -manometry -ventily -přechody -spojky -těsnění atd. Spojovací materiál. Hydraulické hadice ve všech světlostích a tlakových stupních - pro různé použití norem DIN a EN. Adaptéry pro všechny mezinárodně požívané spojení jako je ...

Pekařství. Maloobchod, prodej: -zákusky, cukrovinky -pečivo.

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.

Bazar použitého nábytku, sklad: -výkup-nábytek do komisního prodeje -prodej-použitý nábytek - prodej nového nábytku

Prodej: -hospodářských potřeb -zemědělského a zahrádkářského nářadí -ochranných pomůcek -krmných směsí a minerálních doplňků.

Prodej: -krmné směsi -ochranné pomůcky -spojovací materiál -elektroinstalační materiál -hospodářské potřeby a nářadí.

Prodej: - krmné směsi a minerální doplňky - agrochmikálie - hospodářské potřeby - hutní a spojovací materiál - ochranné pomůcky - zahrádkářské a chovatelské potřeby - svářecí technika.

Maloobchod, prodej: -plavky dámské, pánské, dětské -závodní plavky AXIS -sportovní oblečení -fitness soupravy -soupravy pro cyklisty, lyžaře -šaty, oděvy pro volný čas -sportovní spodní prádlo.

Služby, prodej: -barelová voda, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hodin: -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

Sklad, velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál vodoinstalační, topenářský, plynoinstalační (kompletní sortiment) -čerpadla do vrtů ponorná, vodárny domovní -uzavírací armatury -radiátorové zátky, ventily vřetenové, kulové, klapky, termostatické hlavice, šroubení -fitinky, těsnění -hadice - voda, plyn -izolace potrubí -kotle ...

Výroba, maloobchod: -bižuterie -korálky pro výrobu bižuterie -korálky, návlekový materiál, nářadí -kurzy korálkování.

Služby: -renovace kazet do laserových tiskáren -renovace pásek do jehličkových tiskáren do inkoustových tiskáren -renovace kazet do kopírek, faxů -druhy kazet - HEWLETT PACKARD/CANON, HEWLETT PACKARD COLOR LJ, MINOLTA, EPSON, STAR, NEC, XEROX, BROTHER, KYOCERA, PANASONIC, SAMSUNG, CANON, SHARP. Reklamní činnost, výroba: -řezané ...

Hračkářství. Prodej, maloobchod: -hračky, modely, puzzle, lego. Sídlo: Unhošť, okr. Kladno

Maloobchod, prodej: - koberce, - PVC, - běhouny, - sportovní povrchy, syntetická tráva, - čistící zóny, rohože, - kusové koberce, obdélník, kruh, ovál, - garnýže, rolety, doplňky, - koupelnové předložky a rohože, - ukončovací lišty, kobercové pásky.

Starožitnosti. -obrazy -hodiny -šperky -porcelán, soupravy -sošky -komisní prodej

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odpadní potrubí, příslušenství -podlahové krytiny (všechny typy podlahovin) -lepidla -laky -stěrkové hmoty -fólie PE, tašky, plachty PE -hadice, automobilové hadice. Zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o. Sklad: -Žerůtky, č.64, tel.:515 255 616; 603 310 663.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží

Maloobchod, prodej: -sušené ovoce -racionální výživa.

Prodej - smíšené zboží

Prodej, pronájem: -stolní fotbaly,jukeboxy Služby: -servis, oprava.

Sítotisk-tisk, potisk včetně grafického návrhu: -DTP studio-grafické práce -samolepky (PVC, papírové, magnetické) -vizitky, vizitka, svatební a smuteční oznámení, letáky, pozvánky, pozvánka hlavičkové papíry, obálky, obálka -tašky, taška (PE, papírové, látkové) -reklamní potisky včetně zboží (trička, tričko, čepice, deštníky, montérky, dresy ...