FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál(stavebniny), cement, vápno, cihly, maltové směsi. Pálenice-pálení: -ovocné destiláty, slivovice. Práce: -kovářské -zámečnické.

Věra Slámová se zaměřuje na prodej hraček.

Prodej - broušené sklo Výroba - broušené sklo

Výroba: -kožené konfekce -kožený kabát, sako, bunda.

Cukrárna. Výroba: -dorty -zákusky, zákusek, dezert -koláče, buchty.

Květinářství Květinka provozované paní Zuzanou Borkovcovou nabízí pestrou škálu řezaných a také hrnkových květin.

Prodej - drogerie Prodej - papír - kancelářské potřeby

Servis - osobní automobily Prodej - oděvy Prodej - pletené oděvy Prodej - punčochové zboží

Prodej, e-shop: -proutěné košíky, podnosy -láhve, demižony -dekorace -pletené věci z pedigu -keramické misky a vrchlíky na zvonečky -ubrousky -keramika na oplet -dřevěné korále, rámečky, špachtle, puzzle.

Výroba, prodej: -klíče dózické, vložkové, tvarové -autoklíče -zámky a kování všeho druhu -systémy generálního klíče, chráněné profily -přestavby vložek FAB.

Mlékařské odbytové centrum Třebíč - družstvo se zaměřuje na prodej kravského mléka.

Prodej - smíšené zboží

Broušení - sklo Prodej - sklo

Pěstitelská pálenice. Lihovar. Pálení: -ovocné destiláty, slivovice.

Prodej, metodické a učební materiály Pořádá - vzdělávací akce pro pedagogy

Prodej, montáž, servis: -mrazničky, mraznička, monoklimatické chladničky, chladnička, vitrínové chladničky, minibary, absorbční minibary -těsnění na okna izolační dvojskla -těsnění je ze směsi guma+PVC -chladničky těsnění magnetické i nemagnetické, nekonečné magnetické pásky -zastupuje firmu SOVEX -vakuovavá okna.

E - shop - chovatelské potřeby Stříhání - psi Prodej, e-shop - chovatelské potřeby

Cukrářství Výroba - pekárenské výrobky

Prodej - produkty kozí farmy bio mléko, bio sýr, bio kefír, bio bílý a ochucený jogurt, kozí mls s ořechy Kozí farma Prodej - produkty kozí farmy (bio mléko, bio sýr, bio kefír, bio bílý a ochucený jogurt, kozí mls s ořechy)

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz: -maso, masné výrobky -uzeniny (vlastní výroba) -drůbež -ryby. Provozní doba: -po 7.30-12 -út-pá 7.30-12, 13.30-16.30 -so 7.30-10. ------------------------------- Maloobchod, prodej: -maso, masné výrobky -uzeniny (vlastní výroba) -drůbež -ryby. Prodejny: -Třebíč, ...

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej, export, import: -jezdecká sedla rovněž kvalitní sedla firmy Wintec -špičková jezdecká výstroj od švýcarské firmy STUBBEN -veškeré potřeby pro chov koní -kompletní výbava pro koně značkovými výrobky jedné firmy -postroje na tažné koně a kočárové postroje -veškerá výstroj pro tažné koně -široký ...

Modelování: -nehty -účesy, pomocí počítače. Služby: -zdravé a krásné přírodní nehty napěstované systémem JESSICA. Maloobchodní prodej: -sestavy manikúrních a kosmetických balíčků -originální vonné svíčky a lampičky se zvířátky, rostlinami, mořským světem -dárkové poukázky na účesový počítač, manikúru, zdobení nehtů ...