FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Opravy, servis: -hudební nástroje Servis klavírů a pianin ladění, veškeré opravy a seřizování všech typů mechanik, povrchové úpravy včetně dýhování opravy prasklých rezonančních desek, výměny ladících kolíků a strun, renovace a výměny klávesového obložení. Půjčovna: - dlouhodobý pronájem pianin Zprostředkování: - obstaráme nástroj dle ...

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - bezlepkové potraviny - kozí výrobky a vážené koření.

Výroba: -punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -ortopedické a zdravotní matrace -vlněné lůžkoviny, spací pytle.

Velkoobchod s výtvarnými potřebami. Prodáváme barvy na textil, akrylátové barvy, , plastové šablony, laky a lepidla, sady barev, barvy na kůži, sklo a porcelán. Najdete zde i zdobící prášky, písky a glitry

Velkoobchod s mlékárenskými výrobky Velkoobchod, prodej, distribuce: -mlékárenské výrobky: -mléko -jogurty -sýry -tvaroh -máslo -tuky -hotová jídla.

Výroba: -dětské, dámské a pánské ponožky.

Zahradnictví: -sadovnická realizace -okrasné dřeviny -balkonové květiny -smuteční vazba -výsadba okrasných zelení -parkové úpravy -sadba rostlinný materiál. Prodej: -sazenice zeleniny -sazenice okrasných květů.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: obiloviny, řepka, len olejný, krmné plodiny, krmivo -živočišná výroba: skot, prasata. Opravárenský servis: zemědělská technika. Výroba: -zdvihadla (spouštědla) na přepravu zboží -rakve, rakev z pozinkovaného plechu.

Prodej. Odmašťovadla: -vodou ředitelná- vysoce koncentr. odmašťovač, šetrný odmašťovač, koncentrát na mytí automobilů -organická rozpouštědla - účinný rychleschnoucí čistič, rychlý čistič na kovy, -odstraňovač vodního kamene, autošampon s voskem. Maziva: -ve spreji - suchý teflon, na ozubená kola, přilnavé mazivo, bílý lithiový tuk, ...

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby, kování.

Výroba: - upomínkové a dárkové předměty ze dřeva a přírodních materiálů.

Pletárna. Výroba, prodej: - dětské, dámské a pánské letní i zimní ponožky.

Jatka: - porážka zvířat - bourání masa - výroba vlastních uzenin

Maloobchodní prodej: -drobné řemeslnické potřeby -potřeby pro čalouníky, sedláře, obuvníky -drobné zahrádkářské potřeby -materiál na opravy, molitan, koženky, zipy ke stanům -velký výběr popruhů, lana, šňůry, pytlovina-juta-filc. -drobné nářadí Služby: -broušení nože, nůžky vrtáky, vidiovrtáky, masové strojky, holící ...

Klenotnictví, zlatnictví. Maloobchod, prodej: - zlaté šperky, zlato, klenoty - hodiny - hodinky. Architektonické služby.

Zakázkové krejčovství: -oděvy na míru: -dámské -pánské.

Prodej: - náhradní díly na traktory a zemědělské stroje - pneumatiky - oleje a maziva.

Simona Kubíčková se zaměřuje na sportovní a regenerační masáže.

Maloobchod: - potraviny - ovoce zelenina - nealkoholické nápoje - alkohol, pivo, víno - káva - denní tisk, časopisy - cukrovinky.

Maloobchod, prodej: -obuv, hračky.