FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej: -krmné směsi -chovatelské, akvaristické potřeby -krmení a potřeby pro psy a kočky (těstoviny, mražené maso, pamlsky, vodítka, obojky) -klece -krmení pro nosnice, králíky, drůbež -proutěné koše, stelivo pro kočky -potřeby pro akvaristy, akvária -každou třetí neděli v měsíci burza 8-10hod.

Maloobchod, prodej, servis (záruční, pozáruční): -potřeby HUSQVARNA, PARTNER, JONSERED, FISKARS-lesnické, zahradnické -nářadí motorové pily hobby nářadí sekačky -elektrické -motorové křovinořezy sekery kuchyňské nože (nůž*) zahradní pilky nůžky náhradní díly. Výroba: -klíče (klíčů).

Služby. Nehtové studio. -kompletní péče o ruce a nohy -nehtový desing. Manikúra: -klasická, francouzská -japonská P-SHINE (výživná manikúra pro nehty, které se dvojí a štěpí). Modeláž: -nehty -zdobení-nehty -nehty na nohách. Pedikúra: -klasická, lázeňská, francouzská -japonská P-SHINE -depilace teplým voskem -parafínové ...

Maloobchod, služby: -prodej textilu a galanterního zboží -číštění peří párou -ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí -sypkoviny e záručním istem -lůžkoviny pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -módní doplňky: -péřové čelenky, kabelky -vlasy k prodloužení: -CLIP IN -TAPE IN -Easy rings -Keratin

Prodej: -profesionální vlasová kosmetika -stojany -oxidační barva, neoxidační barvy přelivy, barevné melíry, odbarvovače, vyvíječe -perm - permanent styling -šampóny, balzámy, speciální péče, dětský šampóny -gely, vosky, laky, pěna -hřebeny, kartáče, míchací misky -kadeřnické pláštěnky, zástěry, melírovací čepice, držák na ...

Antikvariát a knihkupectví. Maloobchod: -knihy, učebnice, odborná a cizojazyčná literatura, poesie, filosofie -esoterika, průvodce. Objednávková, zásilková a rezervační služba pro školy i jednotlivce.

Výroba: -oděvy pro sportovní kynologii a volný čas -oblek pro pomocníky, francouzská vesta, bunda -taška pro psy -dle přání zákazníka -úpravy dle Vašich požadavků -prodloužené velikosti -oděv pro děti.

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy - laky - kosmetika - foto-kino.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: -zákusky. -cukroví. -obložené chlebíčky.

Maloobchodní prodej: -pánské, chlapecké oděvy (konfekce) kalhoty, košile, kravaty, opasky, župany aj. -dámské oděvy župany, zástěry, barchetové šaty aj. -levné oděvy -pracovní oděvy modráky, lacláče, kombinézy, rukavice, čepice aj.

Maloobchod, prodej: -semena-osivo -zelenina -květiny -zahradní hnojiva a zemina -zahradní plasty -chemické postřiky k ochraně rostlin -zahradní nářadí -krmivo pro drobné zvířectvo.

Brašnářské a sedlářské práce Opravy: - obuvi, bot a hokojové výstroje

Velkoobchod, prodej: -hadicové úplety -visačky k sítím -spony pro ruční zavírače -vázací dráty -rašlové pytle -popisové pásky -nitě -proložky na jablka -polystyrenové tácky a misky -polypropylenové misky a vaničky -polyetylenové pytle a sáčky -polypropylenové odnosné pásky -samolepící etikety -polypropylénové vázací ...

Kosmetika: -klasické ošetření pleti kosmetikou SynCare, Bioline -mikromasáž očního okolí -epilace teplým voskem -líčení denní, večerní - barvení obočí a řas - úprava obočí -peercing-dermarollerová mezoterapie -IPL -trvalá depilace všech chloupků -rejuvenace, omlazení pleti -odstranění pigmentových skvrn a ...

Služby veterinární pro malá i velká zvířata: -preventivní prohlídky -vystavování osvědčení -očkování léčebné -léčba infekčních a neinfekčních -onemocnění -běžné chirurgické úkony -ošetření ran -břišní operace -kastrace -porodnické operace -odstraňování cizích těles -stříhání psů: pudl, kokr, knírač a jiné. Poradenství pro ...

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie - kabelky

Maloobchod, prodej: - smíšené zboží - potraviny - drogerie - tabák, cigarety.

Služby: -kosmetické -poradenství zdarma -kompletní péče o pleť -mikromasáže očního okolí -líčení-vizážistka -trvalá řas* (řasy), typologie. Prodej: -kosmetika ALCINA.

Výroba puzzle obrázků zhotovených na zakázku z vlastních fotek. Potisk hrnků, triček, polštářků, půllitrů, podložek, kalendářů a dalšího dárkového zboží.