Při výrobě bytových doplňků, konkrétně nádobí, se nejčastěji používá sklo, keramika a porcelán. Pořiďte si z těchto odolných materiálů čajové a kávové servisy, cukřenky, mísy, podnosy, hrnky, upomínkové předměty, vázy, talířové soupravy, sošky nebo svícny.

Export, vývoz do zahraničí: - broušené sklo, skla se smaltem - výrobky z porcelánu - lustry.

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Rámování obrazů, fotografií, grafik, akvarelů, motýlů atd. - paspartérství Prodej - obrazy - grafiky - umělecké šperky - keramika - dárky Opravy a úpravy oděvů - zkracování - výměna zipu - záplaty, štepování - záclony, závěsy, povlečení atd. - vše kromě kůže

Prodej porcelánového nádobí vhodného do mikrovlnné trouby i myčky nádobí. Nabízíme porcelán do domácností i gastronomických podniků.

Keramická dílna, výroba: - keramika - užitková keramika - kachle.

Výroba, prodej: - sklo - skleničky se jménem, logem, obrázkem - dárkové skleničky

Prodej: -nerezové nádobí -zdravotní pomůcky masážní -vacsy -porcelán, sklo -kosmetika.

Prodej: - sklo - porcelán, keramika - proutěné zboží

Hušek Glass Stones. Výroba: - ručně mačkané skleněné kameny.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: -keramika: -užitková pro domácnost -dekorativní, ozdobná.

Studiové broušení skla. Služby: -broušení skla.

Prodej: -ucelených palet obalového skla, skla, lahve -zajištění dopravy na místo určení a prodej uzávěrů. Přeprava a logistika.

Maloobchod, internetový obchod, prodej: -čerstvě pražená káva z různých zemí, bio káva -sypané čaje, balené čaje i fairtradové -čajový a kávový porcelán a keramika -sítka, dózy a dárkové balíčky -tibetská medicína.

Sklárna, sklárny-výroba obalového skla, sklo: -láhve skleněné -konzervové sklenice -skleněné obaly pro: -nápoje:víno, lihoviny, sekt, šampaňské víno, pivo (pivní) -nealkoholické nápoje, minerálka, ledový čaj -ovocná šťáva (zeleninová, sirup) -mléko -potraviny: -konzervované (ovoce, zelenina) -marmeláda, med, ...

Specializace na pískování skla a žuly. Výroba vitráží klasickou metodou i Tiffany.

Činnost - průmyslového dekorování skla - potahování skla.

Prodej: - oděvy - keramika - bižuterie

Výroba, potisk: - reklamní hrnky, šálky.

Výroba: -ozdobné pásky Bordury -Bordury -obkladové pásky -módní doplněk dlažeb Mozaika -keramická mozaika.

E-shop, internetový obchod: - hrnky s vlastním potiskem. Úprava fotografií.

Prodej, eshop širokého sortimentu výrobků ze skla, porcelánu, keramiky, dárkového zboží a kuchyňských potřeb.

Internetový obchod, e-shop: - varné sklo - konvice na čaj - džbánky, karafy - skleněné pekáče - skleněné kojenecké lahve - čaje.

Česká firma s dlouholetou tradicí výroby foukaných a ručně malovaných skleněných vánočních a velikonočních ozdob. Výroba a tvorba skleněných vánočních a velikonočních ozdob: -tradiční vánoční dekory -klasické vánoční styly a motivy -moderní designy -každý rok nové kolekce našich návrhářů dle světových trendů -ruční výroba foukáním ...

VitaJuwel CZ PRODUKTY PLNÉ PŘÍRODNÍCH DRAHOKAMŮ -čištění a úprava vody

Výroba: -trofeje, dárkové předměty ze skla. -3D fotografie do skla. -3D prostorový laser do skla. -pískování skla. -gravírování, řezání dřeva, plastu. Velkoobchod: -polotovary z optické skloviny.