Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Velkoobchod - kuchyňské potřeby - potřeby pro domácnost, zahradu a dílnu Zásilkový obchod - e-shop Prodejna: Smetanovo nám. 132 Litomyšl 570 01 Tel.: 602 221 545 Smetanovo nám. 97 Litomyšl 570 01 Tel: 720 742 313

Společnost TexCord s.r.o. vyrábí šňůrky pro různé účely.

Výroba, prodej: -skleněná vlákna. Výrobky: -příze-jednoduché, objemové, tvarované -roving-pro tkaní, stříkání, vinutí, sekání, pultruzi -sekaná vlákna. Provozovna: -Hodonice, starý závod, tel.: 515234214.

Služby: -ozvučení, osvětlení kulturní a společenské akce. Výroba: -přepravní pouzdra.

Výroba: -kožené konfekce -kožený kabát, sako, bunda.

Servis - osobní automobily Prodej - oděvy Prodej - pletené oděvy Prodej - punčochové zboží

Prodej, maloobchod: -nábytek, válendy, kuchyně, dvoulůžka, obývací stěny, dětské pokoje, postýlky, židle, sedací soupravy -ratanový nábytek (přímý dovoz z Asie) -nábytek z bambusu (přímý dovoz) -kancelářský nábytek -podlahové krytiny, koberce -záclony, metráž -průmyslové zboží -drogerie, hračky.

Maloobchod, služby: -prodej textilu a galanterního zboží -číštění peří párou -ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí -sypkoviny e záručním istem -lůžkoviny pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -módní doplňky: -péřové čelenky, kabelky -vlasy k prodloužení: -CLIP IN -TAPE IN -Easy rings -Keratin

Plachtárna Markéta Pilná se věnuje výrobě a také opravám různých druhů plachet, potahů a také stanů. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky, terasy i sluneční plachty. Sídlíme na ulici Jana Nepomuckého 92, Chrášťany. Jsme český výrobce produktů z ...

Velkoobchodní, maloobchodní prodej, e-shop: -tabelační papír -samopropisovací papír -xerox, faxový papír -veškeré kancelářské a školní potřeby. Elektro a doplňky - kancelářská technika Nábytek - školní nábytek - skříně Drogerie - čistící, úklidové prostředky Do provozu - ochranné pracovní pomůcky - regály, stojany - ...

KOJENECKÝ A DĚTSKÝ TEXTIL, TĚHOTENSKÁ MÓDA Prodej: - kojenecké zboží - dětské oblečení - těhotenská móda - potřeby pro děti - postýlky, matrace - autosedačky - kojící podprsenky.

Maloobchodní prodej: -pánské, chlapecké oděvy (konfekce) kalhoty, košile, kravaty, opasky, župany aj. -dámské oděvy župany, zástěry, barchetové šaty aj. -levné oděvy -pracovní oděvy modráky, lacláče, kombinézy, rukavice, čepice aj.

Výroba: - technické netkané textilie - vpichované a termicky pojené - materiály pro stavebnictví, geotextilie a zahradní textilie - netkané textile pro průmyslovou filtraci - vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační media - izolační textilie pro automobilový průmysl - nábytkářská a čalounická rouna

Obchůdek plný fantazie nabízí bavlněné látky, fáčovinu, gázovinu, fleece, flanel, fleece, minky, kočárkovinu, koženku a další.

Svatební salon - prodej a zapůjčení šatů a doplňků - nehtová modeláž - pedikůra - vizážistika - kadeřník - fotograf - svatební oznámení, snubní prsteny - kosmetika.

Kamenná prodejna i nternetový obchod, eshop: - matrace dle výrobců - VISCOSENSE, TROPICO, PURTEX, DORMEO, MATERASSO, MPO - matrace dle materiálu - pěnové, sendvičové, z líné pěny, pružinové, z BIO pěny, latexové - rošty - postele - doplňky - anatomické polštáře, přistýlky a chrániče, přikrývky a polštáře, akustické pěny, ...

Šití, zakázková výroba: -pracovní oděvy a obuv, galanterie -pracovní obuv -OPP -zástěry pracovní -oděvy pro volný čas -ochrana hlavy, sluchu a dýchadel -protipořezové oblečení -autoplachty.

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Český výrobce outdoorové ponožky a podkolenky. Výroba kvalitní ponožky. Dlouholetá tradice pletení ponožek jak pro outdoorové aktivity tak i ponožky do obleků a na běžné nošení. Vyrábíme ponožky sportovní, cyklistické, ponožky na běhání, outdoorové, jezdecké společenské, tenisové ponožky, ponožky pro diabetiky, ponožky proti pocení. Kompresní ...

Čalounické látky a potřeby pro čalouníky, krejčovské materiály, bytový textil, restaurovaný čalouněný sedací nábytek - velkoobchod, maloobchod, prodej.

Internetový obchod - přebalovací pulty - doplňky do dětského pokoje - karnevalové kostýmy - povlečení - provázkové záclony - sady do postýlek a další zboží.

Brašnářské a sedlářské práce Opravy: - obuvi, bot a hokojové výstroje