Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
E-shop Intimidao je obchod se spodním prádlem, ponožkami pro muže i ženy.

U nás si můžete vybírat ze sortimentu galanterie především českých výrobců a to v artiklu průmyslových šicích nití, metalická nehořlavá kovová galanterie, suché zipy, tkané etikety, stuhy a pletené šňůry společnosti HAGAL s.r.o. - tkaných stuh společnosti ELASTA - VESTIL s.r.o. - tkaných etiket ve spolupráci s firmou Kříž s.r.o. - KOVOVÉ ...

Společnost Praktik Home s.r.o. vyrábí a prodává kvalitní bytový textil a doplňky do bytu. Z širokého sortimentu bytového textilu si můžete vybrat na našem e-shopu nebo v naší značkové kamenné prodejně. Nabízíme zakázkovou výrobu pro domácnosti, maloobchody a velkoobchody s bytovým textilem, chráněné dílny, hotely, penziony, ubytovny, restaurace, ...

Český výrobce a prodejce přikrývek, povlečení, podložek na matrace a dalších lůžkovin.

Krejčovství, textilní galanterie a kojenecké zboží.

Jarmila Cénková se zaměřuje na šití a opravy oděvů a zapůjčuje Kyjovské kroje.

Prodej punčochového zboží, prádla, bot ad.

Maloobchodní prodej-nábytek: -velký sortiment kuchyňských linek -kuchyňské linky na míru -značkové kuchyňské linky GORENJE -kuchyňské linky včetně elektrospotřebičů a montáže -obývací stěny -sedací soupravy -ložnice, postele, skříně, komody -dětské pokoje -válendy, dvoulůžka(dvojlůžka), kanape -ratanový (rattanový) nábytek -kompletní ...

Výroba: -bavlněné a tréninkové ponožky.

Prodej, maloobchod: -luxusní prádlo -doplňky -pánské i dámské spodní prádlo. Prodejna, Ostrava - Bělský Les: - Zdeňka Chalabaly 3041/2 - tel.: 810999999; 596013333.

- Opravy obuvi - Opravy motorkářské obuvi

Maloobchod, prodej nábytek: -sedací soupravy -obývací pokoje -obývací stěny -skříň, skříně, komody, komoda -sedací soupravy -křesla, kuchyň, kuchyně -jídelna, jídelny -stoly, stůl, židle -ložnice -dětské pokoje -matrace -kancelářský nábytek -bytové doplňky -zakázková výroba.

Návrh a ušití patchwork přehozů a jiných drobností. Pořádání kurzů patchworku.

Výroba, prodej: - sportovní oblečení - plavky - týmové oblečení - móda pro volný čas

Ing. Kateřina Kočvarová se zaměřuje na prodej dětského oblečení, hraček, plen, přírodní kosmetiky, drogerie a mnoho dalšího.

Eva Horníčková se zaměřuje na prodej dámských a pánských oděvů.

Jaroslav Maška se zaměřuje na prodej galantérie, šicích potřeb a módních doplňků.

Precizně zpracovanou, certifikovanou a zdravotně nezávadnou obuv nakupujte jedině u firmy VAPO Litomyšl s.r.o. Tato firma je českým výrobcem dámské a pánské pracovní, zdravotní a vycházkové obuvi, jako jsou sandále a pantofle. Vyrábíme obuv na přání dle vlastního návrhu zákazníka. Dodáváme také obuv pro děti do škol.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - nábytek - bytové zařízení a doplňky.

Prodej, e-shop - bytový textil - koberce - povlečení - přikrývky a polštáře - záclony - ručníky.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.

Prodejna s dámskou a pánskou módou: - oblečení Desigual, Guess, Fracomina, Love Moschino, Lee Cooper, Tom Tailor - sportovní obuv, tenisky, lodičky, pantofle - cestovní kufry, kabelky, batohy.