Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Výroba, prodej - bytový a hotelový textil ložní povlečení, prostěradla, povlečení pro mateřské školy

Maloobchod, prodej: - obuv - kožená galanterie - kabelky

Army shop. Velkoobchodní sklad, prodej: - široký sortiment vojenského zboží - výstrojní součástky - doplňky a potřeby pro pobyt a přežití v přírodě - vše pro příznivce military, scoutingu, rybaření, trapery, lesáky, turisty, air-softu, paintballu, free stylu atd...

Výroba: - obouvací lžíce z kovových materiálů

Ručně šité kabelky, podmanivé náramky a další doplňky z pravé kůže navrhuje a vyrábí za pomocí tradičních brašnářských postupů autorská dílna Haligo. Pořiďte si naše originální doplňky české výroby z prémiových materiálů, které Vás zaujmou svým jednoduchým, nadčasovým a funkčním stylem.

Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis, revize: -plynová zařízení (ústřední topení, výměníkové stanice, kotelny) -vodo, topo, plyn materiál. Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -kompletní rekonstrukce rodinné domy, bytová jádra -rozvody vody (plast, měď) -rozvody topení (ocel, měď, plast) -rozvod plynu ...

Výroba: -punčochové zboží.

Maloobchod, prodej: -ortopedické a zdravotní matrace -vlněné lůžkoviny, spací pytle.

Maloobchod: -textil pánský, dámský -doplňky.

Výroba: -dětské, dámské a pánské ponožky.

E-shop, internetový obchod - výbava do porodnice - těhotenské oblečení - deky, zavinovačky - jídelní židličky - monitory dechu, chůvičky - autosedačky - dětské oblečení - hračky.

Radka Hnízdilová se zaměřuje na prodej pracovních oděvů a ochranných pomůcek.

Nabízíme obuv od prověřených a známých značek, jako jsou Tamaris, Marko Tozzi, Caprice, Gino Ventori, Fare, Wanda, Grisport, Steel, Nic, Adidas, Merell a mnoho dalších. Máme zkušenosti s prodejem a dovedeme Vám s výběrem Vaší obuvi poradit. S jistotou můžeme říci, že naše kamenná prodejna je největší na okrese a podle zákazníků, jež k nám jezdí ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - pracovní oděvy - reklamní tisk - reklamní předměty - výroba reklamy.

Pletárna. Výroba, prodej: - dětské, dámské a pánské letní i zimní ponožky.

Zakázkové krejčovství: -oděvy na míru: -dámské -pánské.

Simona Kubíčková se zaměřuje na sportovní a regenerační masáže.

Maloobchod, prodej: -obuv, hračky.

Výroba, prodej: -punčochové zboží.

Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Firma TIMO s.r.o. provozuje eshop se spodním a nočním prádlem a po celé České republice provozuje prodejny.

Internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: - ochranné pracovní a bezpečnostní oděvy - pracovní bezpečnostní obuvi - sportovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky, úklidové pomůcky - montérky pro děti i dospělé - bezpečnostní značení. Čištění, úpravy oděvů. Potisk textilu.