Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej, maloobchod: - on-line prodej obuvi a kožené galanterie - e-shop kultovních značek: Crocs (oblíbené a pohodlné boty) LeSportsac (praktické bylonové kabelky) Happy Socks (stylové ponožky) Bobble (revoluční filtrační lahev). Široká nabídka modelů a barev od oficiálního distributora.

Velkoobchod, prodej: - kožená galanterie, - malosériová i zakázková výroba kožených aktovek a kabelek.

Prodej pánské i dámské značkové obuvi Gabor, Camel Active, Scholl a Rieker. Prodej kabelek a doplňkového zboží.

Služby v oblasti návrhů a realizací bankovních a administrativních interiérů, kulturních a polyfunkčních sálů, divadel a sportovních stadiónů: - prezentační systémy - konferenční židle a křesla - tribuny, pódia, zábrany - sportovní sedadla.

Výroba a prodej ponožek, velkoobchod i maloobchod: - ponožky s firemním logem - klasické ponožky, - sportovní ponožky - ponožky pro volný čas - dětské ponožky - pracovní ponožky - pánské ponžky - dámské ponožky.

Výroba a opravy kožených předmětů, zakázková výroba pro historický šerm, sokolníky a myslivce...výroba pozder, opasků, brašen, kabelek a šperků..individuální zakázky...

Velkoobchod, maloobchod, export, import: - veškerá kožená a textilní galanterie - cestovní zavazadla. Prodejna je umístěna v centru Prahy nedaleko stanice metra A, B Můstek.

Prodej, secondhand, šití na zakázku, opravy a přešívání, čištění, barvení: -kožené oděvy. Prodej: -přípravky na údržbu kožených oděvů.

Nabídka zpracování a barvení kožešin.

Podlahařské práce, vybavení interiéru. Prodej: - koberce - dekorační a potahové látky - záclony - závěsy - garníže - čalounění.

Velkoobchod, maloobchod, export, import: - veškerá kožená a textilní galanterie - cestovní zavazadla. Prodejna je umístěna v přízemí areálu obchodního centra Chodov.

Prodej - ponožkové a punčochové zboží Výroba - ponožkové a punčochové zboží

Výroba - pouzdra - opasky - obojky - vodítka opravy - kabelky - batohy - kufry - sportovní tašky

Dodávka - přáníčka velikonoční, vánoční Prodej - potřeby na vyšívání a ruční práce

Prodej - kabelky - peněženky - opasky

Prodej - vlasové doplňky - drogerie - kosmetika - svíčky - svícny Prodej - kancelářské a školní potřeby - batohy - aktovky - záložky - školní sortiment E-shop - vlasové doplňky - brašnářství - kancelářské a školní potřeby - hračky - knihkupectví - kosmetika - ...

Výroba - batikované tašky Výroba - batikovaný textil dámský, pánský, dětský

Prodej - obuv dětská, dámská, zdravotní, sportovní - vložky do bot Prodej - ponožky - punčochy

Prodej - použité sportovní potřebyvýkup - pouze vlastní zboží Eshop - bundy - potřeby na snowboard kalhoty, bundy, vázání, obuv - dětské oblečení - mikiny a svetry - trička - rukavice - čepice - lyže i dětské, obuv, hůlky, vázání - batohy - brýle - helmy - chrániče - vaky ...