Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Dekoratérské studio Inspire-decor. Šijeme na míru všechny druhý bytového textilů: - ZÁCLONY - ZÁVĚSY - povlaky - přehozy - polštáře - japonské posuvné stěny - římské rolety. Pro byty, hotely, penziony, restaurace a obchody. Nabízíme dekorační látky z celé Evropy. Přímý dovoz - maloobchod a velkoobchod.

Výhradní zastoupení pro ČR, distribuce značek: - anglické firmy Bridgedale - Midda - Morpo. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ponožky: - sportovní ponožky, podkolenky froté, tenké - nesmíme zapomenout na kvalitní trekingové ponožky, zesílené v oblasti paty a špičky - klasické - dámské, dětské, pánské.

Velkoobchod s textilem: -přední dovozce fleece materiálů Import, export, velkoobchod: -metrový textil -látky -metráž -fleece -bavlněné úplety -funkční textilie -lacomfort. Zprostředkování vývozu nebo dovozu z DUBAI v UAE. E-shop s Arabskými parfémy.

Zprostředkování obchodu s textilem. Prodej koženého zboží: -oděvy -obuv -kožená konfekce

Výhradní prodejce italské značkové obuvi, kabelek..

Velkoobchod s textilní galanterií, bytový a metrový textil. Nabídka bytového a metrového textilu od předních českých výrobců: - Hybler - Mileta - Texlen - Staněk - Česká textilní Forbyt - Papillons - Jitex Písek.

Prodej: - šicí i vyšívací stroje - žehlící technika - pletací stroje - krejčovské panny - galanterie.

Společnost KARO LEATHER a.s. je rodinná firma, která vznikla zápisem do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze dne 9. prosince 1997 pod původním obchodním jménem KARO GROUP a.s.

Prodej: - kvalitní kožená dámská, pánská a dětská obuv - kabelky.

Velkoobchodní prodej: -zapalovače -deštníky

Výroba, prodej, opravy: -kožešinové, velurové a kožené oděvy. Výroba: -z materiálu zákazníků -na zakázku. Poradenská činnost v oboru: -kožešiny, kůže.

Široký výběr textilní metráže pro nejrůznější příležitosti – do společnosti, na svatbu, do zaměstnání i pro volný čas. Prodej látek pro širokou veřejnost, výtvarníky, návrháře, dobové skupiny, tanečníky, divadla či firemní zákazníky. Zajímavá nabídka dekoračních a potahových látek od domácích a zahraničních výrobců.

Výroba a prodej vlajek: -státní vlajky -státní vlajka ČR -státní stolní vlaječky -stojánky pro stolní vlaječky -smuteční vlajky -stojany . .

Velkoobchodní prodej ponožek a punčochového zboží.

Prodej, maloobchod: -dámská móda -kabelky -bižuterie.

Kožešnictví. Prodej hotových kožených a kožešinových bund, palet, kabátů, doplňků a značkové mody např.Moschino atd. Šití kožených a kožešinových oděvů nebo doplňků na zakázku z našeho katalogu nebo podle Vašeho návrhu. Vybírat můžete ze široké škály barev a materiálů, jako jsou kozinka, skopovice, hovězina, a to v různých úpravách, například ...

Výrobce brašen, batohů, příslušenství a kufrů a cestovních zavazadel na notebook.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment: - oděvní a dekorační látky

Velkoobchod, maloobchod: - veškerá kožená a textilní galanterie.

Guess kabelky, guess outlet, guess boty, guess trička, guess šperky, guess svetry, guess oblečení a doplňky guess najdete v internetovém eshopu Yourfashion.cz . V obchodě najdete veškeré zboží skladem a ihned k dodání.

Prodej bavlny celulózy a rozpouštědel z Uzbekistánu.

Značková luxusní móda: -oděvy -kabelky -doplňky.

Výroba, prodej a opravy bezpečnostních kufrů s dálkovým ovládáním, sirénou a vysokým napětím.