VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, dodávka, montáž, oprava, servis, revize: -plynová zařízení (ústřední topení, výměníkové stanice, kotelny) -vodo, topo, plyn materiál. Práce: -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -kompletní rekonstrukce rodinné domy, bytová jádra -rozvody vody (plast, měď) -rozvody topení (ocel, měď, plast) -rozvod plynu ...

Radka Hnízdilová se zaměřuje na prodej pracovních oděvů a ochranných pomůcek.

Nabízíme obuv od prověřených a známých značek, jako jsou Tamaris, Marko Tozzi, Caprice, Gino Ventori, Fare, Wanda, Grisport, Steel, Nic, Adidas, Merell a mnoho dalších. Máme zkušenosti s prodejem a dovedeme Vám s výběrem Vaší obuvi poradit. S jistotou můžeme říci, že naše kamenná prodejna je největší na okrese a podle zákazníků, jež k nám jezdí ...

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - pracovní oděvy - reklamní tisk - reklamní předměty - výroba reklamy.

Calmatex zajišťuje výrobu a prodej na e-shopu: - funkční prádlo, termoprádlo CALMA® - bederní pás UNISEX - kukla Unisex i dětská - čelenka, čepice přes uši - čepice dětská - spodky dlouhé nohavice dětské, pánské, dámské (i krátké nohavice) - mikina se zipem dámská, dětská i pánská - dámské kalhotky s nohavičkami - nátělník s ...

Nabízíme široký sortiment bytového textilu vysoké kvality, jako jsou záclony a závěsy, látky na výzdobu a potahování, ubrusy, ručníky a osušky, utěrky a zástěry, kapesníky, povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky, drobná galanterie, garnýže a příslušenství. Také šijeme bytový textil na míru.

Jarmila Cénková se zaměřuje na šití a opravy oděvů a zapůjčuje Kyjovské kroje.

Ing. Kateřina Kočvarová se zaměřuje na prodej dětského oblečení, hraček, plen, přírodní kosmetiky, drogerie a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: -nábytek (bytový, kancelářský, dětský, kuchyňský atd.) -bytové doplňky -bytový textil (povlečení, ručníky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korek) -domácí, kuchyňské potřeby -sklo, porcelán.

Zakázková textilní výroba, šití pro: - hotely, - nemocnice, - domovy důchodců. Zároveň provozujeme Pizzeriii Xenii.

Společnost Radovan Preis má dlouholeté zkušenosti se šitím divadelních opon, závěsů a dalšího textilního vybavení divadel, kulturních zařízení, kin, společenských domů. Šijeme i do televizních studií, pro školy, umělecké školy, nahrávací studia, obřadní síně, cirkusy, církevní objekty či venkovní steage pro kapely a jiné venkovní zařízení. Šijeme ...

NEPONKA, s.r.o. se zaměřuje na prodej ponožek, podkolenek a punčochového zboží.

KAMA packaging s.r.o. vyrábí papírové, polypropylenové, rašlové a protipovodňové pytle, velkoobjemové vaky, jutové tkaniny, PP motouzy.

Ochranné pracovní oděvy a obuv. Zakázková výroba, prodej, eshop. Vzorková prodejna

Jsme český výrobce plachtového zastřešení. V naší nabídce naleznete velkoprostorové stany, průmyslové stany, stavebnicové modulární textilní haly a samozřejmě party stany různých velikostí, včetně širokého příslušenství. Na zakázku jme schopni vyrobit stínící plachty, membránové střechy, průmyslové zástěny i různé krycí plachty či ...

Michaela Směřičková se zaměřuje na opravy a úpravy oděvů, provoz galantérie, prodej látek a šicích strojů.

Designové tapety, které oživí každý interiér, objednávejte na e-shopu firmy Kupsi u Kupsy, s.r.o. Na výběr máme samolepící, omyvatelné, 3D tapety a fototapety. Sortiment zahrnuje i PVC samolepící podlahové čtverce, záclony a závěsy s fototiskem. Veškeré zboží zakoupíte i v naší kamenné prodejně v Boskovicích.

Internetový obchod, e-shop: -dámské kabelky -šátky -peněženky -opasky, pásky -ruční šperky.

Marek Ščudla se zaměřuje na prodej záclon, římských rolet, japonských stěn přehozů, na prodej a montáž garnyží, žaluzií, sítí proti hmyzu a mnoho dalšího.

Služby v oblasti požární ochrana, bezpečnost a ochrana zdraví při práci. BOZP-bezpečnost a ochrana zdraví při práci: -zpracování dokumentace BOZP -zpracování seznamu osobní ochranné pracovní prostředky, mycí a desinfekční prostředky -evidence pracovních úrazů -zpracování hygienických a pracovních rizik -zpracování provozních řádů ...

Specializovaný internetový a kamenný obchod v Brně s dětským zbožím. Prodej kojeneckých potřeb, dětských kočárků a autosedaček. Odborné poradenství s výběrem sportovního, sourozeneckého kočárku nebo autosedačky.

Ina-baby market Velkoprodejna a specializovaná prodejna pro kojence. Ve 3odděleních na ploše 300m2 mimo jiné nabízíme: - dětské kočárky všech druhů a většiny renomovaných naček - máme velmi propracovaný SERVIS KOČÁRKŮ, který funguje jako hlavní servis pro ČR. Kdo si zakoupí kočárek přes prodejny INA-získá na servis a díly výrazné slevy (až ...

Návrh, dodání vodní postele, lůžka, matrace -AKVA pro zdravý spánek a relaxaci Kompletní návrh, vybavení interiérů a Snoezel místností .

Výroba, prodej, oprava: -autoplachty -obalové plachty -transparenty, bannery -typizované montážní haly -textilních haly s ocelovou konstrukcí a reklamními nápisy -stánky, přístřešky a stany na zakázku -cirkusové stany -krycí plachty na: -bazény -kontejnery -hausbóty -lodě -auta -parabolické antény. Služby ...

Společnost ROYAL PROSTĚJOV s.r.o. má v sortimentu kamenných prodejen v Ostravě, Znojmě, a Jindřichově Hradci a Šumperku.