VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-shop, internetový obchod, bazar, second hand: - svatební šaty - společenské šaty - doplňky.

Dovoz, prodej, maloobchod, velkoobchod a internetový obchod: - drogerie (prací prášky, aviváže, čističe všeho druhu, osvěžovače vzduchu, čistící prostředky pro úklidové firmy, kosmetika – dámská, dětská, pánska, šampóny, mýdla, krémy, parfémy, holící prostředky, hojivé preparáty) - cukrovinky, čokolady, bonbony.. Internetový ...

Široký sortiment ekologické drogerie a kosmetiky značky Dedra, interaktivní hry a hračky, licenční dětský textil a dětské batohy, deštníky, nádobí, vlasové doplňky, ale i kuchyňské potřeby naleznete na našem e-shopu dedracek.cz. Z produktů ekologické drogerie a kosmetiky nabízíme prací prášky, aviváže, osvěžovače vzduchu, čističe koupelen, ...

Firma Centrum nářadí s.r.o. se zabývá prodejem a servisem nářadí, dřevoobráběcích a kovoobráběcích strojů, elektrocentrál, elektrického ručního nářadí, nástrojů, svařovací techniky a spojovacího materiálu. Firma se také zaměřuje na kotle na tuhá paliva a vyřizuje kotlíkovou dotaci v programu Zelená úsporám. Nabízí kvalitní nářadí pro domácí ...

Tomáš Gebauer provozuje eshop s oděvy - dámské, pánské, pro těhotné ženy i děti.

Zdeňka Tomanová provozuje brašnářství v Opavě, ve kterém se zaměřuje na výrobu, brašnářské opravy (kabely, tašky, kabelky apod.), krejčovské služby a opravy obuvi a výměnu zipů

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Krista Imreová se zaměřuje na online prodej látek, galanterie, šicích potřeb a hotových výrobků.

Petra Vašáková provozuje internetový obchod, kde prodává: - oblečení - obuv - módní doplňky

Prodej, realizace: -gabionové konstrukce -gabiony, gabionové koše, sítě a matrace -geotextilie, geomříže, geosystetické výztuhy, materiály pro zpevňování svahů

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Činnost: - výroba a prodej softshelového a bavlněného oblečení s potiskem zvířat

Prodej: 1. drogerie, papír, barvy laky. 2. železářství, domácí potřeby, hračky. 3. obuv, spodní prádlo - máme tři kamenné obchody s českým zbožím na jedné adrese.

Společnost Lovinia, s.r.o. se zaměřuje na prodej kojeneckých potřeb, vložek, plen, olejů a mnoho dalšího.

Výroba: - textilních vázacích prostředků - manipulační techniky - vázacích řetězů - ocelových a textilních lan - zajišťovacích souprav - technických lan, šňůr - háky, třmeny, napínáky, magnety - tkaniček do obuvi - svěrky a zvedáky.

Veškeré práce pěstební a těžební činnosti. Prodej: - široký sortiment mysliveckých doplňků - uniformy - pracovní oděvy - rukavice - pracovní obuv - ochranné pomůcky pro lesnický provoz - drobné řemeslnické a zahradní nářadí.

Obchodní dům: - pánské i dámské oděvy z kůže a kožešin - zimní bundy - plstěné klobouky TONAK - čepice - šité kloubouky - spodní prádlo - doplňky Možnost zakoupení dárkového poukazu.

Velkoobchod a maloobchod s ochrannými pracovními pomůckami. Ochranné pracovní pomůcky: - hlavy - zraku - sluchu - dýchacích cest - rukou - nohou - pracovní oděvy.

Výroba a prodej textilního zboží (zejména bavlněné pánské spodní prádlo a další bavlněné produkty).

Prodej, e-shop: - plavky - spodní prádlo - košilky - pyžama - župany - stahovací prádlo.

-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Výroba, prodej: - oděvní doplňky - šle (dětské, pánské - klasické, luxusní, speciální) - textilní opasky - klipsny, zkracovače.

Činnost: - výroba žáruvzdorného materiálu a žáruvzdorného oblečení

Zámečnické a lisařské práce. Svařování metodou MIG/MAG. Kovoobráběčství. Výroba: - textilní zboží - prošívané přikrývky - polštáře - ložní povlečení - prostěradla.