VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, maloobchod: - metrový textil.

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Prodej, šití, výroba: - ložní prádlo - přikrývky - metrový textil. Krejčovské práce.

Svatební salon: - svatební šaty - společenské šaty - šaty pro družičky.

Prodej: - dárkové a bytové doplňky z Indonésie, Thajska, Afriky i Filipín - dámské spodní prádlo od českých výrobců Linia, Daniela.

Prodej: - kojenecký textil - kojenecké oblečení - autosedačky - látkové pleny - postýlky a mtrace - vaničky. Komisní prodej, bazar: - kočárky - krmící stoličky - ohrádky - kola - trojkolky - odrážedla.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky. Šití: - oděvy.

Svatební salon. Svatební šaty. Půjčování šatů a obleků. Společenské oděvy. Šaty pro družičky. Svatební doplňky.

Prodej: - sportovní oděvy Alpine - sportovní potřeby - sportovní obuv.

Výroba, prodej: -podkolenka -potítka reklamní -reklamní, dárkové, upomínkové předměty -ponožky: -pánské, dámské, dětské -klasické, froté, elastické -profesionální -funkční -české ponožky -sportovní: -tenisové, squashové, fotbalové, cyklistické, volejbalové, basketbalové, běžecké, turistické, golfové, ...

Věnujeme se komplexní obchodní činnosti především v těchto oborech: - textilní galanterie v celé její šíři (krajky, knoflíky, kovová galanterie, nitě, zipy, stuhy, nůžky, prýmky) - výtvarné potřeby (bižuterní komponenty, korálky, hot fix kamínky, smaltování, pletení košíků) - bytový textil - módní a oděvní doplňky ...

Prodej: - obuv - kabelky - peněženky - obuv se zvýšeným zdravotním účinkem.

Výroba: - velkoobjemové vaky - tekutejnery - kontejnerové vložky - lodní a průmyslová lana - papírenská zaváděcí lana - ohradníková lana - statická lana - horolezecká lana - reep šňůry - jachtařská lana - vázací prostředky - vlákna a šicí nitě - šňůry a lana pro vodní sporty - bezpečnostní postroje pro práci ve ...

Velkoobchod: - textilní galanterie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - osobní ochranné pracovní prostředky a pomůcky: - pracovní oděvy - pracovní obuv - bezpečnostní, zdravotní - pracovní rukavice - ochranné přilby, štíty, brýle, masky, respirátory - chrániče sluchu - čistící prostředky - prací prášky - desinfekční prostředky - pracovní kosmetika - sanitární ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import, export: - metrové tkaniny a podšívky - polyesterové tkané podšívkoviny, podšívky Tafetex - dekorační látky, metrový textil - vrchní tkaniny pro dámskou i pánskou konfekci - Mikrofibra, Oxford.

Internetový prodej, e-shop: - oděvy pro orientální tanec - sukně, kalhoty - náušnice - kamínky, kameny.

Výroba, velkoobchodní prodej: - pracovní pomůcky - ochranné pomůcky - pracovní oděvy - pracovní obuv - rukavice - brýle - ochrana hlavy, sluchu, očí - čisticí prostředky - pracovní drogerie - zdravotní potřeby.

Prodej: - kočárky - kojenecké oblečení - dětský nábytek.

Výroba, prodej: - spodní prádlo: - dámské - pánské - dětské. Velkoobchod a maloobchod: - spodní prádlo.

Prodej: - kožichy, kožené oděvy - doplňky - dámská konfekce - pánská konfekce - spodní prádlo, pyžama, župany - jeansy HIS, PIONEER - volnočasové oděvy - úpravy oděvů.

Velkoobchod, sklad: - textilní galanterie - vaky na zemřelé.

Velkoobchod, prodej: - spodní prádlo (dámské - kalhotky, podvazky, podprsenky, pánské, dětské) - noční prádlo (dámské, pánské) - župany - funkční prádlo (stahovací, těhotenské a mateřské) - plavky - punčocháče, punčochové kalhoty, punčochy.