VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodejna Hlučín. Prodej: - textilní galanterie - prádlo. Centrála: - Poštovní 40/4, Ostrava - tel: 596 126 704.

Ruční výroba, prodej: - bylinná mýdla (krabičková, lastury) - bez umělých barviv. Prodej: - bylinné směsi, bylinné koupele, přírodní esenciální oleje. Šití: - bytový a ložní textil. Patchwork.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - značková dámská móda - oblečení- - retro, etno - sportovní, městský styl - dámská trendová obuv - kabelky - módní doplňky - šperky a bižuterie - bytový módní textil - bytové doplňky a drobnosti. - čaje, koření, káva - přírodní kosmetika SALOOS - ručně vyráběná ...

Česká výroba a prodej kojeneckého a dětského oblečení. Naše výrobky také dodáváme a zavážíme na kamenné prodejny či e-shopy téměř po celé ČR. Nabízíme velkoobchodní i maloobchodní prodej kojeneckého dětského oblečení od kvalitního Českého výrobce AMÁLKA již od roku 1991. Online prodej na e-shopu firmy www.amalkamimi.cz

Maloobchod: - zipy - jehly - nitě - gumy - pruženky - krajky - prymky - šňůry - bižuterní doplňky - perličky - náhrdelníky - náušnice.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - zdravotní matrace: - latexové - ze studené a líné pěny - pružinové - sendvičové - molitanové - matrace do hotelů, zdravotnictví, pro osoby dlouhodobě upoutané na lůžko, alergiky, astmatiky - klasické i atypické rozměry - lamelové rošty. Internetový obchod. Prodejny: - Moravská ...

Prodej: - dětské značkové oblečení z Anglie - second hand i nové dětské oblečení a kojenecké zboží, Opava - bundy, mikiny, kabátky, kombinézy, svetry, dupačky, košile, čepice, overaly. Značky: - george, girl2girl, Lonsdale, NEXT, adams, barbie, cherokee, early days, gap, marks&spencer, nike, rebel, reebok.

Výroba: - šperky - ručně malované hedvábí, šály, šátky.

E-shop: - potřeby pro hasiče - požární hadice - proudnice - savice - hasičské armatury - hasičská čerpadla - plovoucí čerpadla Cyklon - elektrocentrály Pavliš Hartmann - hydrantové systémy - ruční hasicí přístroje - certifikované ochranné prostředky - zásahové obleky Deva - zásahová obuv Prabos - přilby a zásahové ...

Velkoobchodní prodej potravin. E-shop: - prádlo, dárky, šperky.

Prodej pánské italské konfekce značek Palmiro Rossi, Giorgio Arturo. Obleky, košile, kravaty, opasky.

Výroba: - pracovní oděvy - sportovní oděvy - legíny - trička.

Opravna obuvi. Obuvnické práce. Drobné brašnářské práce.

Maloobchod, prodej: - jízdní kola - cyklo obuv a oblečení. Servis: - jízdní kola - odpružené vidlice - hydraulické brzdy.

Oprava: - obuv. (dříve v OD Breda).

Import (dovoz), prodej: - kožená galanterie - peněženky (kožené, koženkové, textilní) - klíčenky - mikrovláknové utěrky - sportovní a cestovní tašky.

E-shop: - povlečení do postýlky - autosedačky - hračky pro miminka - židličky, lehátka pro miminka - cestovní postýlky - kočárky - ručníky, deky, osušky.

Zdravotní matrace. Polštáře, přikrývky. Infra podložky.

Dovoz, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - obuv - rukavice - ochrana hlavy, zraku, obličeje - ochrana dýchacích cest.

Výroba dětského oblečení z českých materiálů. Nabízíme trička, pyžama, kalhoty, noční košile, tepláky, mikiny, zástěrky, sukně, šaty apod. Po domluvě možno objednat upravené oděvy pro hendikepované děti.