JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový obchod, e-shop: - trička, dárkové předměty s vojenskou tématikou.

Zabývám se výrobou dámských společenských i letních slaměných klobouků. Ručně vyrábím originální elegantní i extravagantní klobouky z různých materiálů na zakázku.

E-shop: - dětské oblečení - hračky - zavinovačky - fusaky - autodeky

Výroba, prodej: -kožená galanterie -kabelky -opasky.

BENE je přední světová společnost, která udává designové trendy v oblasti vybavení kanceláří.

Prodej: - těhotenské oblečení - dětské oblečení

- prodej zboží z likvidací a konkursů, likvidace skladových zásob, výprodeje zboží z tuzemska a Evropy, - nákup - prodej a vyhledání zboží v nízkých cenových hladinách, - export import, - zprostředkování obchodu a služeb

Prodej dětského oblečení a sortimentu.

Dovoz - dámské pletáže z NĚMECKA, ŠPANĚLSKA, ITÁLIE a ŘECKA

Prodej zdravotní obuvi Moosbacher, J. Seibel, Hartjes, Gabor, Ara, Scholl, Camel Active, Medi, Leon, Birkenstock, Clarks. Individuální a speciální ortopedické vložky a vložky Bama. Výroba a úpravy ortopedické obuvi. Pracovní antistatická obuv Abeba.

Bytový textil a zastínění. Závěsy, záclony, přehozy a potahy, garnýže, žaluzie, plisé, japonské stěny, římské rolety, galanterie a další doplňky interiéru sladěné v barvách i vzorech včetně návrhu, montáží, šití a aranžování

Dekoratérské studio bytového textilu Heimtex s.r.o. se zabývá především dekorací oken. Naší hlavní náplní je navrhování a realizace optimálního řešení, zastínění pro každý typ okna. Navrhujeme a realizujeme dekorace pro každý typ interiéru: - byty - rodinné domy - hotely - penziony - restaurace - školky atd.

Výroba, prodej, e-shop: - studentské batohy, tašky - pixelové batohy, pixelbags - školní penály.

Společnost Rynising Holding, SE je výhradním distributorem obuvi značky Scholl v sekci Pharmacy a Professional pro Českou a Slovenskou republiku. Naleznete u nás široký výběr dámské, pánské a dětské obuvi této značky. Máme pro Vás sandály, pantofle, pracovní či vycházkovou obuv. Dále můžem nabídnout elektrické pilníky a nebo vložky do ...

Dovoz textilních výrobků - textil pro volný čas - vybavení pro armádu, policii a hasiče - pracovní oděvy - dárkové a reklamní předměty.

Dovoz, vývoz, distribuce - speciální produkty pro deratizaci, dezinfekci a dezinsekci - ochranné pracovní pomůcky - sítě proti holubům - odpuzovače.

Prodej, e-shop - dámské retro oblečení - šaty, sukně, spodničky, topy, svetry - kabelky, peněženky.

Svatební salon. Vizážista Prodej - prstýnky - kytice - svatební oznámení - cukrářské výrobky - manikúra - bižuterie - dekorace - doplňky Prodej - svatební šaty Půjčovna - svatební šaty

Kompletní sortiment značkového povlečení, froté a koupelnových doplňků..

Výroba, e-shop: - balistické ochranné vesty všech druhů a typů - balistické přilby - batohy - taktická výstroj Služby: - pancéřování vozidel na zakázku - pancéřování části místností, nebo zhotovení PANIC ROOM - poradenství v oblasti bezpečnosti, vybavení pro soukromé kontraktory Bezpečnostní agentura.

Služby: - módní návrhářka Prodej, e-shop: - dámské oblečení, oděvy

Internetový obchod, e-shop: - povlečení, prostěradla značky G.Wittmann.

Prodejna UrbanStore, e-shop - pánské, dámské oblečení - trička, mikiny, tepláky - sportovní oblečení - plavky. Galerie Butovice - adresa: Radlická 117, 158 00 Praha 5 - email:butovice@urbanstore.cz - otevírací doba: po - ne 09:00 - 21:00. Prodejna Brno - adresa: Náměstí Svobody 1, 602 00 Brno - tel. 702 196 188 - ...