JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
E-shop: - dámské a pánské oděvy - obuv - šperky - tašky, kabelky

Výroba, prodej, e-shop: - kabelky, tašky zn. Mum-ray.

Výroba, prodej: - profesní oděvy - uniformy - školní uniformy - stejnokroje

E-shop: - extravagantní dámské oblečení - sexy oblečení z umělé kůže - obuv - boty na vysokých podpatcích - dlouhé rukavice.

Kojenecké a dětské potřeby: - autosedačky - kočárky - židličky a lehátka - přebalovací pulty - plastové postýlky a ohrádky - dřevěné postýlky a ohrádky - doplňky do pokojíčku - cyklosedačky - kojení, krmení, péče o miminko - hygiena - bezpečnostní prvky - elektronické chůvičky - matrace - kosmetika - ...

Specializujeme se na prodej softshellových a funkčních oděvů pro děti i dospělé. Naleznete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Nabízíme rovněž dětské oděvy značky Mayoral, rostoucí židličky a stoly Jitro, dřevěné vláčky Maxim. Nově v našem sortimentu naleznete zdravotní obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

Půjčovny - šaty, kostýmy - svatební salon půjčovna - svatební šaty - pánské obleky

Výroba, prodej a distribuce nano impregnací na textil, sklo, keramiku, beton, kámen, antigraffiti, nanopena, domácí solné jeskyně, bio produkty pro zdraví, léčivé čaje, byliny jednodruhové, prádlo se stříbrem, koloidní stříbro, koloidní zlato, kolidní zinek, nano kosmetika, antibakteriální prádlo, bylinná kosmetika, vyhřívané oděvy a mnoho dalšího ...

Služby: - rekonektivního léčení - regresní terapie

Cityhit – slevy na internetu. Cityhit přináší originální dárky, jedinečné zboží a služby v originálním světě online hromadného nakupování, zpříjemňuje život milovníkům skvělých nápaditých nabídek, levných nákupů nebo těm, kteří nemají čas vypravit se do džungle obchodních center. Získej info o nejlepších cenách ve městě a vyhraj iPod Nano ...

Specialista na lepení s produkty 3M - eshop, kamenná prodejna. Produkty - ochranné pomůcky, brusivo, samolepicí suché zipy, lepicí a izolační pásky, lepidla, autokosmetika, ochranné fólie, suché zipy, tmely a lepidla, produkty 3M. Nabízíme také zakázkovou výrobu výseků z lepicích pásek a suchých zipů.

E-shop - spotřební elektronika - bytový textil - bytové a zahradní doplňky - drogerie - hračky.

Výroba hokejové brankářské výstroje - sedlářské a brašnářské zboží.

Prodej, opravy, e-shop - kožená galanterie - batohy - aktovky - cestovní zavazadla - kufry.

E-shop - spodní prádlo - korzety - plavky - punčochy - dámské oblečení, šaty, legíny, kůže latex.

Internetový obchod, e-shop: - pohankové polštáře, válce - meditační sedáky.

Internetový obchod, e-shop: - povlečení - přikrývky, polštáře - prostěradla - závěsy, záclony - ručníky - bytový textil.

Výroba reklamního textilu - pánské a dámské reklamní oblečení.

E-shop: - dekorační předměty - dárkové předměty - hračky - bižuterie - dětské, dámské, pánské oděvy

Návrhy, zhotovení, šití: - bytový textil na míru - kojenecký textil. Prodej: - látky, metráž.