JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod bytového a hotelového textilu - ložní prádlo - prostěradla - ubrusy - záclony - ručníky.

Internetový obchod nanomedea.cz se zabývá prodejem nano impregnací a ochran na nejrůznější povrchy a materiály, outdoorovou imregnací, profesionálními výrobky pro nano ochranu povrchů a Nano Pěna. Dále pak léčivé čaje českých léčitelů, čaje z pralesa, domácí solné jeskyně, antibakteriální prádlo s nano stříbrem, kinesio tape a mnoho dalšího.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Velkoobchod, e-shop: - deštníky - slunečníky - pláštěnky.

Pracovní oděvy: - základní sortiment (montérky, vesty, kombinézy, zimní oděvy) - bílý program - široký sortiment pracovních rukavic, pracovní obuvi, respirátorů, brýlí, ochranných štítů, přileb - možnost zakázkového šití dle požadavků zákazníka včetně loga - pracovní obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní pomůcky. Obalový ...

Velkoobchod, sklad: - pracovní oděvy, obuv - ochranné pracovní pomůcky - obalový materiál - drogistické zboží - kancelářské zboží - úklidová technika

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Prodej: - pánské, dámské a dětské oděvy.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Prodej: - dámské obleky - pánské obleky.

Svatební salon, půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky

E-shop: - licenční zboží - oblečení - obuv - školní potřeby - dekorace - povlečení - hračky

Prodej - drobná galanterie - dárkové předměty - potřeby pro truhláře a kutily Řemesla, služby - ostření nástrojů - soustružení dřeva

Výroba - záclony - závěsy Zakázkové krejčovství

Prodej, internetový obchod, e-shop - kočárky, dětské autosedačky, postýlky - kojenecké zboží - hračky

Prodej - dětské postýlky - kojenecký sortiment - kočárky - autosedačky - lahvičky - dudlíky - dětské a kojenecké oděvy - dětské postýlky

Maloobchod, prodej: -výrobky z ovčí vlny: -polštáře. -vesty z ovčí vlny. -ložní soupravy. -televizní pytle.

Ruční výroba, prodej: - originální dárky pro miminka a těhotné maminky - plenkové dorty - obsahují plenky, deky, žínky, bryndáky, plyšové hračky - textilní dorty bez plenek - obsahují deky, žínky, ručníky, oblečky, hračky - fusekláči - pejsci ušití z ponožek. Prodej: - látkové pleny KIKKO.

Výroba, šití, prodej: - pracovní oděvy. - čalouněné sedací soupravy. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Prodej dámského, pánského i dětského oblečení.

-Velkoobchod a maloobchod -dětské kočárky -sedačky postýlky -oděvy -obuv -kojenecká výživa -pleny