JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prodej, e-shop: - povlečení - prostěradla - ručníky a osušky.

Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - textil pánský a dámský.

Výroba: - oděvy a oděvní doplňky pro velkoobchodní partnery.

Podej: - dámské, pánské a dětské oděvy.

Prodej: - dámské prádlo - pánské prádlo.

Výroba, prodej, oprava: - autoplachty - shrnovací plachty - krycí plachty - plachtové stany - reklamní transparenty - garnýže.

Prodej: - luxusní dámská konfekce.

Oprava: - obuv - brašnářské a sedlářské zboží.

V naší nabídce najdete moderní oblečení zastoupené několika značkami. Například: KONOPA MATERNITY, MAMA.LICIOUS, ORKAN, WINDSTAR apod. Nabízíme jeansovou módu, halenky, trika, sukně, společenské kalhoty, společenské komplety, oděvy pro volný čas, spodní prádlo, legíny, punčocháče, noční košile, pyžama, župany atd.

Svatební agentura Prodejna a půjčovna dámských svatebních šatů a pánských obleků. Zajištění kadeřnických, kosmetických a floristických služeb.

Naše služby: - vybavení interierů.

Šicí centrum. Prodej: - galanterie, látky, metráž.

Výroba, prodej: - ochranné pracovní pomůcky.

Svět zdravého spánku. Základní myšlenkou Pavel interiéry, s.r.o je nabídnout zákazníkům systémové řešení. Zdravé spaní není jen výběr vhodné matrace, ale správně zvolená kombinace postele, roštu a matrace. Prodej: - zdravotní matrace - zdravotní lamelové rošty - postele - dřevěný nábytek - zakázková truhlářská výroba - poradenská ...

Maloobchod: -pracovní oděvy -ochranné pomůcky -drogerie.

Prodej: - obuv dětská, dámská i pánská včetně domácí - galanterie kabelky, klíčenky, peněženky, pásky - kapesníky, ponožky, punčochy, šňůrky do bot, krémy na obuv, obouvací lžíce.

Prodej: - ložní povlečení - ručníky - sypkoviny - záclony.