JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Velkoobchod - dětská kožená obuv JONAP, VAJ, VELETA, RELAXTIME

Nabízí - modní oděvní doplňky

Prodej: - kožešiny - kožené zboží - kožená galanterie - čepice.

Prodej: - koberce - podlahové krytiny - bytový textil - záclony - pánská a dámská konfekce - jeansový program - dřevěné garnyže - ložní prádlo - ručníky,utěrky - plastové ubrusy a dečky - koupelnové soupravy.

Prodej - drogistické zboží Prodej - tabák Prodej - hračky Prodej - kojenecké zboží (postýlky, autosedačky, chůvičky, ...) Prodej - těhotenská móda Prodej - kojenecké a dětské oblečení

Pletená móda a galanterie.

Prodej - dámské a pánské oděvy Prodej - punčochové zboží

Dodávka - pracovní oblečení Výroba - pracovní oblečení Dodávka - kojenecké oblečení

Prodej - šicí potřeby jehly, řezací kolečka, špendlíky Prodej - látky pro patchwork Kurzy - technika patchwork - krajkové aplikace - bordury - šití na papír - lemování, ...

Maloobchod obuv: - kožená - sportovní - letní - zimní - dámská - pánská - dětská - pantofle - kozačky - polobotky - sandály.

Výroba - zdravotní obuv Distribuce - pomůcky a vybavení pro zdravotnická zařízení Výroba - zdravotní obuv - pomůcky a vybavení pro zdravotnická zařízení

Internetový obchod - dětský nábytek - doplňky k dětským pokojům Internetový obchod - kojenecké zboží - autosedačky - dětský nábytek - povlečení, doplňky a sady do postýlek a kolébek - doplňky k dětským pokojům - doplňky do kočárků, aut, autosedaček - kočárky - dětské cestovní postýlky - ...

Prodej - obuv Prodej - oděvy

Pokládka,prodej,dodávka a montáž: -podlahové krytiny -PVC*,marmoleum,linoleum,antistatik -korek -bytové,zátěžové a kusové koberce -laminátové i dřevěné plovoucí podlahy -dvojité podlahy -lepidla -stěrkové a samonivelační hmoty -hliníkové a plastové lišty. Sváření koberců speciální technologií. Renovace a broušení: -parkety.

Prodej - dámské a pánské oděvy

Dodávka - stínící technika okna, dveře - žaluzie Pokládka - plovoucí podlahy Dodávka - záclony - garnyže

Zakázková výroba oděvů Prodej - oděvy