Vybírejte z široké nabídky technických tkanin, mezi kterými najdete dílenské závěsy, plachtové přístřešky, plachty pro lodě, nehořlavé textilie, lana, knihařská plátna, geotextilie či různé filtrační a čalounické tkaniny určené pro další zpracování.

Výroba geotextilií, transportních pásů a technických tkanin, převážně určených pro gumárenský a automobilový průmysl.

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.

Výroba: - netkaný textil - vpichované materiály - zateplovací materiály.

Výroba, prodej, servis, revize: -vázací prostředky -metrážní lana-ocelová i textilní -vázací řetězy -vázací lana-černé i pozink -nekonečné textilní vázací prostředky -zvedací pásy-včetně ochrany pasu proti poškození, textilní a kovová oka -stahovací pásy-pro zajištění nákladu -manipulační svěrky a prostředky -školení ...

Výroba, prodej: - tkaniny (bavlněné, směskové látky) - určeno pro pracovní oděvy, gastronomii, zdravotnictví - MAXIMUS kepr 100% Bavlna - PLATAN plátno 100% Bavlna. Sklad: - Náměstí Svaté Trojice 2960/11, Opava.

Výroba: -technické tkaniny -síta, plstěnce -pro průmyslovou výrobu.

Ruční a strojová výroba pletených a stáčených: - šňůr - provazů - lan - provazových žebříků.

Výroba z juty: - příze - motouzy - vázací pásky - pytle - dárkové pytlíky - jutové a kokosové geotextilie - dekorační tkaniny.

Textilní výroba: - přádelna, skárna - výroba jednoduchých a skaných přízí

Výroba a prodej vázacích prostředků. Dodáme vázací prostředky - ocelová lana, řetězy (dopravníkové, sněhové, lesnické), textilní popruhy (zvedací, nekonečné, upínací, smyčky, atypické šití), manipulační traverzy a svěrky, oka, háky, svorky, třmeny.

Zakázková výroba, opravy: - krycí plachty pro všemožné účely - výroba izolací pro bazény a zahradní jezírka.

Autodoprava, doprava: - autojeřáb, jeřáb - vnitrostátní, tuzemská, nákladní - zemní práce CASE, BOBCAT - ocelové vázací prostředky Zemní práce: - 1x BOBCAT 753 ( nakladač ) - terénní úpravy Jeřábové práce: - T 148 AD 7t - T 815 AD 20t a 28t - PRAGA V3S AD 8t - LIEBHERR 25t a 50t ( autojeřáby ) - LTM 25 a LTM ...

Výroba: -lana -provazy, tkaničky, motouzy -horolezecké a jistící pásy.

Výroba: - bavlněná příze česaná jednoduchá - bavlněná příze česaná skaná.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

VÝROBA: - výroba a prodej oblečení a vybavení pro Outdoor aktivity a volný čas - dovoz a prodej technických tkanin Dimension Polyant pro výrobu lodních plachet, závěsných a padákových kluzáků, ultralehkých letadel.

Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

VÝROBA: - šicí nitě - polyesterové - střižové - jádrové - bavlněné - šnůry - oděvní - technické - švihadla Barvení příze a hedvábí.

Výroba: -plachty na rogala, plachetnice -díly na ultralehká letadla.