Developerská činnost zahrnuje nákup pozemků pro výstavbu a následný prodej či pronájem nemovitostí, realizaci domů i dřevodomů na klíč, financování projektu, nákladové studie, projektové dokumentace a stavební povolení, výběr dodavatelů a řízení stavby.

Developerská firma. Realitní činnost. Realitní agentura. Realitní a developerské služby.

Správa, pronájem: - průmyslová zóna - kancelářské, skladovací, výrobní prostory v Havlíčkově Brodě. Developerské projekty. Development nemovitostí pro residenční a kancelářské účely. Revitalizace: - historické objekty. Rekonstrukce staveb.

Developerská firma. Developerská činnost. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - byty v bytovém domě v klidové zóně města České Budějovice s výhledem na řeku Vltavu. Služby v oblasti project managementu.

Stavební firma. Developerská činnost. Výstavba, realizace: - novostavby - rodinné domy, bytové domy. Stavební práce: - strojní omítky - fasády - základové desky. Zemní práce: - traktorbagr JCB 3CX. Nákladní autodoprava.

Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní kancelář: - služby v oblasti nemovitostí - příprava a realizace ucelených investičních záměrů - projekty v oblasti bytové i komerční výstavby. Prodej, pronájem: - byty - v novém bytovém domě.

Nabízíme nové obytné prostory v bytovém komplexu. Přední developerská společnost na bytovém trhu v Praze se silným kapitálem a mezinárodní podporou akcionářů.

Developerská firma zajišťující inženýring, výstavbu i prodej samostatně stojících a řadových rodinných domů i pozemků. Energeticky úsporné novostavby námi nabízených dostupných řadových a rodinných domů v současnosti realizujeme v obcích Zlončice u Prahy, Krakovany na Kolínsku a v lokalitě Pudlák v Teplicích.

Developerská firma. Stavební firma: - bytová výstavba - průmyslové stavby - inženýrské stavby.

Developerská firma. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti Rýmařov.

Developerská a investiční činnost v oblasti bytových a komerčních nemovitostí.

Developerská firma. Stavební firma. Zemní a výkopové práce. Stavební práce a stavby na klíč. Projekční a inženýrská činnost.

Developerská firma. Realitní činnost. Realitní agentura. Realitní a developerské služby.

Služby v oblasti investiční výstavby: - zdravotnické stavby - administrativní stavby - sportovní.

Developerská činnost. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - byty, kanceláře, rodinné domy, pozemky.

Developerská firma. Developerská činnost. Pronájem: - nemovitosti, byty - nebytové prostory - kancelářské prostory.

Developerská firma. Zprostředkování - výstavba, prodej: - bytové domy, rodinné domy s možností realizace nízkoenergetických staveb.

Realizujeme vlastní developerské projekty

Developerská společnost. Developerská činnost. Prodej stavebních pozemků. Rekonstrukce, výstavba: - občanské stavby - rodinné domy - inženýrské sítě. Správa, údržba: - vlastní nemovitosti - budovy i management staveb.

Developerská činnost. Investiční a developerské služby. Stavební firma. Výstavba, stavba: - řadovky, rodinné domy na klíč.

Realitní činnost Vyhledávání a realizace investičních příležitostí ve stavebnictví - developerská činnost - projektová činnost

RDMP GROUP s.r.o. je účelově založená rodinná developerská a stavební společnost. Orientuje se v hlavní míře na výstavbu rodinných domků na Praze-západ, zejména v Masečíně a na Hradištku pod Medníkem. Rodinné domky společnost realizuje na vlastních pozemcích, které za tím účelem nakupuje. Výstavbu financuje kompletně z vlastních zdrojů a k ...

Developerská společnost. Developerská činnost. Developerské projekty. Realitní společnost. Prodej, pronájem: - domy - byty - kancelářské prostory. Služby: - komplexní služby v oblasti výstavby, prodeje i managementu nemovitostí - realitní služby - odhady nemovitostí - zpracování projektové dokumentace - zajištění ...