STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projektová činnost ve stavebnictví. Služby: - projekční, projekce - statické posudky - poradenství.

Návrhy: - bytové stavby - občanské stavby. Služby. - projektová činnost, projekce. - inženýrská činnost. - autorský a technický dozor.

Práce: - přípravné stavební práce - zemní i výkopové práce - terénní úpravy. Montáže, dodávka v oblasti stavebních a inženýrských sítí. Projektová činnost v investiční výstavbě.

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Činnost: -pozemní stavby -projekční činnost -dopravní a inženýrské stavby.

Služby: -bytový architekt -urbanismus -projekční činnost -realitní činnost.

Projekce: - stavební - průmyslové stavby - technická zařízení - studie, projekty všech stupňů - tendry - řízení a dozory staveb - průzkumy-posudky-poradenství.

Stavební práce: -prodej, montáže stavebního systému Velox -projekční činnost -lité betonové podlahy a anhydritové podlahy.

Služby: -architektonické práce -projektové práce.

Nabídka architektonických a projektantských služeb, konzultace, studie, vizualizace, dokumentace pro stavební povolení všech typů staveb.

Služby: - architektonické návrhy budov a interiérů - vypracování kompletní projektové dokumentace - kalkulace stavebních prací.

Činnost: -inženýrská a kompletační v investiční výstavbě včetně technického dozoru -projektové práce na všech stupních dokumentace staveb -zajišťování veřejných soutěží a výběrových řízení.

Koordinace - BOZP na staveništi Inženýrská činnost - dozorování staveb - stavební poradenství Projektová činnost.

Výroba, prodej: - okna, dveře, parapety - plastové, hliníkové - výstavba pozemních a inženýrských staveb - vypracování architektonických návrhů a projektů.

Stavební projekce zaměřená na: -rekonstrukce památek -komplexní rekonstrukce vč. architektonických návrhů -projekty statického zajištění nosných konstrukcí -klenby, krovy -projekty obnovy plášťů a interiérů budov -projekty konzervace a restaurování památek -zaměření stávajících stavů -průzkumové práce a posouzení ...

Činnost: -stavební práce -rodinné domy na klíč -návrhu domu -zhotovení projektové dokumentace.

Činnost: -projekční kancelář -stavby pro bydlení -stavby pro obchod a služby -průmyslové stavby -bioplynové stanice -hlukové studie -inženýrská činnost.

Architektonická a inženýrská činnost -projektování.

Stavby na klíč, rekonstrukce, údržba, projekční práce, modernizace, fasády, zateplování. Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -vodoinstalace -elektrická instalace -topenářské -plynoinstalační.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Služby: -projektování dopravních a inženýrských staveb -dopravně inženýrská opatření -dopravní průzkumy -inženýrská činnost pro zajištění povolení -autorské a technické dozory