STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Projekce - požární bezpečnost staveb Projektování staveb

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Výstavba, realizace: - občanské stavby - průmyslové objekty. Rekonstrukce. - domy - byty, bytová jádra. Návrhy, zpracování stavebního projektu.

Komplexní inženýrská činnost v investiční výstavbě. Příprava, realizace staveb. Odborné dozorování na stavbách, stavební dozor.

Stavební práce v rozsahu do 10 miliónů. Rodinné domy na klíč: -rekonstrukce -novostavby. Práce: -malířské -natěračské -obkladačské -kamenické -fasádnické. Stavba lešení. Stavební dozor. Inženýrská činnost. Projekce.

Projektová činnost ve stavebnictví.

Soudní znalec. Znalecká kancelář: -projektová -stavební -inženýrská -znalecká.

Inženýrská činnost v oblasti průmyslových a inženýrských stavebprojekce - inženýrské stavby Projekce - průmyslové stavby

Inženýrské činnosti Architektonické činnosti včetně projektování

Oceňování - nemovitosti Projektová a statická kancelář