STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Poradenství - poradenství v oblasti výstavby čerpacích stanic a dalších investičních celků - vhodnost umístění ČS v předpokládané lokalitě - navržení velikosti ČS (počet výdejních stojanů, velikost nádrží, velikost prodejní plochy, atd.) - ekonomická studie návratnosti vložené investice. Financování: - pomoc při zajištění finančních ...

Práce, řemeslo: - stavební firma - provádění staveb včetně jejich změn - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce objektů - půdní nástavby a vestavby - renovace a opravy fasád, nátěry fasád - betonářské práce - ostatní stavební práce dle dohody.

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - stavební projekce

Projekční práce: - projekty dopravních staveb.

Projektová práce ve stavebnictví

Práce, činnost, projekce: -architektonická -inženýrská

Projektová činnost ve výstavbě: -pozemní stavby -dopravní stavby -kanalizace -vodovody. Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Projekční práce: - projekce, projektová činnost.

Stavební projekce: - bytové a občanské a průmyslové stavby - interiéry. Architektonické studio.

Stavební činnost. Výstavba: - bytové, občanské a průmyslové stavby. Pozemní a inženýrské stavitelství. Stavební projekce. Nákup, prodej: - nemovitosti, reality.

Projekční ateliér COOP Projekce, projektování staveb. Architektura.

Poskytování inženýrských služeb ve stavebnictví

Stavební firma. Stavby na klíč Rekonstrukce a opravy Fasády Kamenné zdivo Terénní úpravy Zahradní jezírka Realizace okrasných zahrad Projektová dokumentace.

Zabezpečujeme komplexně tyto činnosti: -vyhledání a zabezpečení stavebního pozemku -obstarání vstupních podkladů -vypracování projektové dokumentace od studie až po prováděcí projekt -vyřízení územního rozhodnutí -vyřízení stavebního povolení -vypracování rozpočtu staveb a výkazu výměr -provedení výběrového řízení ...

Služby: - projektové poradenství v oblasti životní prostředí - akreditace poradce Ministerstva životního prostředí ČR - projektové poradenství v sociální oblasti - výstavba a plánování sociálních zařízení včetně zajištění provozu.

VZ PROJEKT Projekce staveb, projektová činnost ve výstavbě.

Projekce, projekční práce: - architektonické studie - projektové dokumentace pro územní a stavební řešení - realizační projekty. Realizace staveb: - autorský a technický dozor - poradenská činnost v oblasti pozemních staveb.

Projekce: - novostavby - rekonstrukce - interiéry.

Stavební činnost: - pozemní stavby - výstavba rodinných domů na klíč - zateplování budov. Práce: - dlaždičské - instalatérské - elektromontážní - topenářské.

Projekce: - stavby - statika a dynamika staveb. Inženýrská činnost.

Projektové a inženýrské činnosti ve stavebnictví.