STATICS plus s.r.o.
METROPROJEKT Praha a.s.
Ing. Jan Trafina

Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: - architektonické - projektová činnost ve výstavbě

Služby - projekce vodohospodářství a vodních staveb, krajinného inženýrství.

Služby: - stavební projekce se zaměřením zejména na tepelnou techniku - zateplení budov - zpracování průkazu energetické náročnosti budovy - energetické štítky - komplexní vyřízení dotace Nová Zelená úsporám - kotlíková dotace

Služby: - stavební projekce, projektování (mosty, inženýrské konstrukce, pozemní stavitelství) - nabízíme software pro analýzu, návrh a posouzení betonových, dřevěných a zděných konstrukcí a stanovení zatížitelnosti klenbových mostů.

Projekční a inženýrská kancelář - projektové dokumentace - technický dozor staveb.

Projekce, realizace, údržba: - komerční interiéry.

Projektové práce - projekty rodinných a bytových domů.

Inženýrská a projekční kancelář - projektová činnost.

Projekční kancelář - architektonické návrhy staveb.

Služby: - inženýrská činnost - projektové práce

Služby - architektonické návrhy a vizualizce - projektování staveb - návrhy interiérů.

Architektonická kancelář - projektová příprava - inženýrská činnost - autorské a stavební dozory.

Služby - architektura - projektová činnost - autorský dozor - inženýrská činnost.

Služby - stavební projekce. Dodávka - kancelářské a obchodnící interiéry - vzduchotechnika, klimatizace a topení - obklady, dlažba. Činnost - elektroinstace - malířské práce - zednické práce - truhlářské práce - zámečnická výroba.

Služby - projektové dokumentace se zaměřením na statiku stavebních konstrukcí.

Stavební firma: -stavební práce -domy na klíč -rekonstrukce -zateplování -sádrokartony -montáž oken a dveří plastových i dřevěných -elektroinstalace -tesařské práce -pokrývačské práce -topenářské a instalatérské práce -projekty staveb včetně řemesel, požárních zpráv, statiky atd.

Společnost ALSTON spol. s r.o. je statická projekční kancelář. Činnost společnosti: - statika konstrukcí pozemních staveb - provádění stavebních průzkumů - diagnostika staveb - pasportizace budov - autorský dozor.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce: - bytové a průmyslové stavby na klíč - půdní nástavby, vestavby. Projekce, stavební projekty, inženýrská činnost.

Společnost Ing. Jiří Choc provádí kompletní služby v oblasti zpracování stavebních rozpočtů. Nabízíme také technický dozor stavebníka. Sídlíme na Praze 4, městská část Modřany. Naše činnost: - rozpočty stavebních prací - tvorba stavebních rozpočtů - rozpočty, kalkulace staveb - rozpočtování - rozpočtářské práce - technický ...

Firma INDOS, spol. s r.o. je inženýrsko-dodavatelská společnost zaměřená na inženýrskou přípravu a realizaci staveb. Mezi naše hlavní aktivity patří inženýrské činnosti i výkon technického dozoru pro investory od přípravné fáze až po kolaudaci a uvedení stavby do provozu. Najdete nás na Praze 4, městská část Michle. Naše činnost, služby: - ...

Služby - projektové dokumentace - stavební rozpočety.

Architektonický atelier - projektové dokumentace - projekce staveb. Atelier - adresa: Nad Primaskou 43, 100 00 Praha 10 - Strašnice.