Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: -projekční a inženýrská kancelář.

Projektová činnost -vypracování projektové dokumentace staveb pro firmy i soukromé osoby -výrobní haly, dílny, administrativní budovy, RD, garáže, chaty -atypické projekty.

Služby: - stavební projekce - stavební dozor - odhady nemovitostí.

Stěžejním zaměřením společnosti je oblast komerční výstavby a oblast bytové výstavby. U těchto aktivit zajišťuje společnost realizaci investorských projektů od vyhledávání atraktivních pozemků po dodávku stavby na klíč. Investorská činnost: -příprava a realizace developerských projektů v oblasti bytové a komerční výstavby -řízení ...

Projekční činnost: -občanské stavby -administrativní stavby -obytné stavby -průmyslové stavby. Inzenýrská činnost: -vyřízení územních rozhodnutí a stavebních povolení -technický dozor staveb -oponentury technických řešení a doporučení řešení variabilních -technické poradenství -odborné posudky v oboru pozemních staveb.

Projekční práce v oborech: -vytápění -zdravotní instalace -plyn -vzduchotechnika -inženýrské sítě -kanalizace -vodovody -plynovody -bytové stavby -občanské stavby -bytové stavby -občanské stavby -vestavby, přístavby, nástavby. Průkazy energetické náročnosti budov.

Práce, služby: -návrh a optimalizace nízkoenergetických a energeticky pasivních staveb -průkazy energetické náročnosti budov -energetické a tepelně-technické vyhodnocení staveb -projekty staveb -navrhování (projekce) pasivních domů.

Činnost: - odhady cen nemovitostí - znalecké posudky nemovitostí - inženýrská činnost - projekční činnost.

Služby: - poradenství v oblasti dotací

Činnost: - tvorba stavebních rozpočtů - rozpočtování staveb.

Naše projekční kancelář se zaměřuje na návrhy vodohospodářských a pozemních staveb. Zajišťujeme také inženýrskou činnost (stavební povolení, technický a autorský dozor, kolaudace staveb apod.) a velkoformátový tisk. Rádi pomůžeme i Vám.

Jan Kroupa ze Žďáru nad Sázavou se specializuje na oblast ekonomiky, oceňování nemovitostí a projektovou činnost ve výstavbě.

Ing. Libor Zedník se zaměřuje na projektovou činnost ve výstavbě, zakládání staveb, jejich změny a odstraňování. Mezi vykonávané činnosti se řadí i zemní práce.

Projektová (projekce) a architektonická činnost ve výstavbě. Řešení náročných atypických rodinných domů s individuálním přístupem ke každému klientovi.

Průkazy energetické náročnosti budov. Energetický audit. Projektová dokumentace ekologických budov.

Společnost KB pro-Stav, s.r.o. se zaměřuje na realizaci, změny a odstraňování staveb, provozuje nákladní motorovou dopravu do 3.5 t. a specializuje se i na projektovou činnost při výstavbě.

Stavební, ekologický a interier servis. Radonový průzkum. Geologické a studnařské práce. Ekologie a skládky odpadů. Projektování staveb. Vodohospodářské stavby. Prodej: -osobní vozy SUZUKI.

Stavební činnost - vodohospodářské stavby - zemní práce - plynovody - dopravní stavby, výstavba chodníků, vozovek, cest, parkovišť. Služby - projekční a inženýrská činnost.

Projekční kancelář - pozemní stavby - inženýrské sítě - tepelná čerpadla, topení, voda, kanalizace, plyn, přípojky.

Projekční kancelář - projekce, projektová činnost, pozemní stavby, dřevostavby.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Zateplování fasád Projektová činnost Zemní práce Stavební činnost Výstavba RD na klíč

projektová a inženýrská činnost dopravních staveb

Činnost: -projekční -geodetická. Komplexní pozemkové úpravy. Vytyčování hranic, zhotovení geometrických plánů.