Projekční činnosti ve stavebnictví zahrnují mnoho dílčích činností, mezi které patří vypracování projektové dokumentace, řízení stavby, poradenství, studie, analýzy a v neposlední řadě také zajištění autorizovaného inspektora a jeho dozor na stavbě.

PIK Vítek s.r.o.
Naše firma PIK Vítek s.r.o. má sídlo v Praze a zabývá se projektováním staveb, které souvisejí s vodou. Ať už jde o vodovody, kanalizace nebo čistírny odpadních vod, my víme, jak to udělat. Nabízíme našim zákazníkům nejen kvalitní projekty a inženýrské služby, ale také poradenství a odborné rady. Jsme specialisté na zajištění vody a odvádění ...
PIK Vítek s.r.o.
Služby: - projektování - veškeré objekty - rekonstrukce domů - bytové jádra, podnikatelské a soukromé prostory - nové stavby - lití základních desek, hrubé stavby - zateplení fasád - odizolování domů, nátěry střech, rekonstrukce komínů - venkovní práce - terasy, příjezdové cesty, chodníky

Projekční kancelář se zaměřením na tvorbou projektové dokumentace zemědělských, průmyslových, bytových a občanských staveb. Zajištění stavebního a autorského dozoru staveb.

Stavební a obchodní společnost: - dodávky rodinných domů na klíč - výstavba a rekonstrukce bytových domů - provádění zateplování objektů - revitalizace a výstavba průmyslových objektů - projekční činnosti - výstavba veškerých inženýrských sítí - inženýrská činnost a poradenství ve stavebnictví.

Provádí: -vrty, podvrty -protlaky -vrty pro tepelná čerpadla Dodávka a montáž: -tepelná čerpadla. Služby: -hledání vody -rozbory vody -geologické průzkumy -likvidace nebezpečných odpadů. -projekce: vodovody, studně, kanalizace, čističky odpadních vod.

Projekční práce. Plynoinstalace, propanové hospodářství, topení, vodoinstalace, kanalizace, venkovní kanalizace, vodovody a STL plynovody. Zhotovení rozpočtů. Vyřízení nutných vyjádření od správců sítí pro stavební řízení.

Architektonická a projekční kancelář v Třebíči. Zajištění studie pozemních staveb, konzultační činnost a poradenství, projekty energeticky úsporných budov apod. Inženýring, stavebně technický dozor staveb a další služby.

Architektonické studio: - studie - projekt - stavební povolení - autorský dozor

Společnost VIA ALTA a.s. se zaměřuje na koncentraci lidského potenciálu, znalostí a zkušeností s cílem poskytnout svým zákazníkům inženýrská a dodavatelská řešení, projekční a inženýrské služby a odbornou podporu v oblasti nakládání s odpady, environmentálních technologií, energetické efektivity a občanských, inženýrských a průmyslových staveb. ...

Služby: -projektová dokumentace v oblasti pozemního stavitelství a technického zařízení budov -vyhotovení předpokládaných stavebních nákladů -inženýrská, poradenská činnost.

Díky flexibilnímu, vzdělanému a kvalifikovanému personálu je společnost schopna zajistit zhotovení jakéhokoliv stupně projektové dokumentace (bytových a občanských staveb, staveb pro městský mobiliář, liniových staveb a návrhy inženýrských sítí) a s tím související inženýrskou činnost. Poradenská a konzultační činnost při přípravě staveb a ...

Práce: -projektové dokumentace rodinné domky, vestavby, prostory pro podnikání -zajištění stavebního povolení.

Koordinátor BOZP Prodej -stavební materiály Inženýrská činnost -stavební dozor Projektování staveb Stavební činnost Odhady nemovitostí Autodoprava.

Služby: -architektonická kancelář -projektová činnost. Sídlo společnosti: ul. Kunětická 2534/2, Praha 2 Vinohrady, 12000

Realizace staveb, projektování, inženýrská činnost. Obchod se stavebními výrobky. Provádění staveb, jejich změn a odstranění. Projektová činnost ve výstavbě. Obchodní činnost.

Služby - projekční práce Stavební firma - rodinné domy na klíč - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů

Rekonstrukce, oprava, obnova: -kolejí, vleček a staveb železničního svršku a spodku -silnic, skladových ploch a minipulačních prostor. Práce, stavby: -zpevněné plochy, místní komunikace, zámková, mozaiková a žulová dlažba, ražaný beton, místní komunikace Služby: -nákladní autodoprava -zemní práce Projektování, ...

Práce výškové: -průmyslové komíny-opravy, konzervace, demolice, nátěry -montáže-konstrukce, přístupové plošiny, reklamy -nátěry-střechy, konstrukce, sila, zásobníky, potrubí apod. -opravy, nátěry, mytí-fasády -pořízení foto-video dokumentace a ostatní práce ve výškách dle dohody.

Projekční činnost: - stavební projekty, projekce rodinných domů i jiných staveb - stavební dozor.

Projekční, technická a ekonomická činnost ve stavebnictví

Služby: - projektová činnost ve výstavbě.

Stavební firma. -dřevostavby -sádrokartony -projekce -zateplení staveb.

Inženýrská a projekční činnost ve výstavbě - příprava a dozory staveb.